Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανεξαρτητοποιήθηκε από τον συνδυασμό του Απ. Τζιτζικώστα ο Άλκης Νουσηκύρου



Ανεξαρτητοποιήθηκε για "πολιτικούς λόγους" από τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα "Αλληλεγγύη", ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Πέλλας, Άλκης Νουσηκύρου, ο οποίος πολιτεύεται πια με το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ. Όπως ανακοινώθηκε, ο κ. Νουσηκύρου συμπεριλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις επικείμενες εθνικές εκλογές και γι' αυτό, με επιστολή προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, γνωστοποίησε την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα. 

Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης:




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Ποιοι είναι τάχα αυτοί οι πολιτικοί λόγοι που τον οδήγησαν στη ….αγκαλιά του κιναλ ;
    Μήπως οι γέφυρες για μελλοντική συνεργασία με την ΝΔ άρχισαν να χτίζονται ;
    Τελικά μάλλον το θύμα των υποκλοπών υπηρέτης του θύτη γίνετε .
    Μακάρι να διαψευστώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπολογιζω απο εδω και κατω γυρω 40 - 45 σχολια. λες να........?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ξεφτυλασ,τώρα θα κάνει παρέα με την(κυρία)κολοτουμπα.το βγάζει ο νόμος μασ η απόλυτη ξεφτυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ας το δούμε αλλιώς τότε: Σιγά τις μεγάλες διαφορές που έχουν ΠΑΣΟΚ -ΝΔ ρε παιδιά ! Επιτέλους τι είναι κορυφαίο στη κοινωνία μας που πρέπει να αλλάξει?
    Η χώρα μας είναι ένας Ευρωπαικός Νομός και η Πέλλα ένα χωριουδάκι με 50-60χιλιάδες ηλικιωμένους κατοίκους.Έχει λέτε και τόση σημασία αυτό ?
    Το κορυφαίο ειναι γιατί δεν έχουμε υποψήφιο έναν πετυχημένο απ το εξωτερικό να μας έρθει με 2-3 πτυχία να μας πάει μπροστά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς ο λόγος είναι η εκλογή του ως βουλευτής, μια και δεν μπόρεσε με τη ΝΔ. Ας είναι καλά η απλή αναλογική. Κρίμα Άλκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί κρίμα? Ο Καραμανλής ο τέως(άφαντος) και ο τζούνιορ είναι καλύτεροι? Λόγω του ονόματος έγινε ο ένας πρωθυπουργός και απευθείας υπουργός αντίστοιχα ο άλλος και άτομα που έτρεχαν χρόνια για τη Ν.Δ όπως ο Κος Νουσυκύρου αδικήθηκαν κατάφορα...Όλοι έχετε γίνει ένα με το σύστημα. Πρέπει να σπάσει αυτό το απόστημα που πάει πίσω τη χώρα. Πρέπει να επενδύσουμε σε άτομα αξιόλογα και χωρίς παρωπίδες.

      Διαγραφή
  6. Πολλά συμφέροντα!
    Πώς μπορούν και πουλούν τις ιδεολογίες τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν άραγε ακόμη ιδεολογίες;γιατί νομιζω έχουν τελειώσει οι ιδεολογίες!

      Διαγραφή
  7. Ιδεολογία δεν υπάρχει πλέον. Αναφέρομαι σε όλους εσάς που βρίζεστε εκατέρωθεν. Υπάρχουν κοινοί στόχοι για καλύτερη πορεία της χώρας και καλύτερη ζωή των Ελλήνων. Ο συγκεκριμένος υποψήφιος ήταν για πολλά χρόνια αναξιοποίητος από το ίδιο του το κόμμα. Ένα αξιοπρεπής κύριος με πλούσιο βιογραφικό και πολλές γνώσεις. Δυστυχώς στο χώρο της ΝΔ δεν αξιοποιούνται τέτοια άτομα, αλλά άτομα άβουλα, άσχετα και λάτρεις της χλιδής...με πολλά παραδείγματα τον τελευταίο καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ 3 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!ΑΞΙΟΣ

      Διαγραφή
  8. ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΤΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΘΙΑΣΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.