Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ετήσιος χορός Συλλόγου Στραντζαλιωτών Ν. Πέλλας ''Η ΣΤΡΑΝΤΖΑ''



Ο Σύλλογος Στραντζαλιωτών Ν. Πέλλας ''Η ΣΤΡΑΝΤΖΑ'' κλείνει φέτος αισίως 10 χρόνια ζωής
Στην αρχή , ήμασταν απλώς μια χούφτα στραντζαλιωτών επιθυμώντας να δημιουργήσουμε ένα σύλλογο προκειμένου να τιμήσουμε τα 100 χρόνια προσφυγιάς των προγόνων μας. Στην πορεία αυτών των χρόνων , μέσα από σωστά και λάθη ,επιτυχίες και παραλείψεις , αλλά πάντα σε όλα αυτά με πολλή αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνουμε , έχουμε σήμερα έναν σύλλογο με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες.
Αρωγοί στην προσπάθειά μας να ενώσουμε τους συμπολίτες μας , στις χαρές και τις λύπες μας , υπήρξαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που με γενναιοδωρία ως άμισθοι διαφημιστές μας κατάφεραν να επικοινωνήσουν τις δράσεις μας προς τα έξω.
Έτσι πιστεύουμε ότι πρέπει να ξεκινήσουμε την γιορτή για τα δέκατα γενέθλιά μας , τιμώντας εσάς που ήσασταν πάντα δίπλα μας.
Θα ήταν μεγάλη μας τιμή να παρευρεθείτε στον ετήσιο χορό μας , την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στο κέντρο Διόνυσος στα Γιαννιτσά , ώστε να μας δοθεί η ευκαιρία να σας ευχαριστήσουμε αλλά και τιμήσουμε δημόσια από καρδιάς σε ένα γλέντι για όλους μας.

Με τιμή 
Το Δ.Σ. του συλλόγου 
Η ΣΤΡΑΝΤΖΑ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.