Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Kάλεσμα της Ομάδας Γυναικών Γιαννιτσών για συμμετοχή στο Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας και στο συλλαλητήριο για τη υγείαΗ Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών (μέλος ΟΓΕ) καλεί τις γυναίκες του μόχθου να ενώσουν τη φωνή της αγωνιστικής μας διεκδίκησης μαζί με την Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας , τα εργατικά σωματεία, τους συλλόγους και να δώσουν το παρόν στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Γενάρη στις 7:00μ.μ. για τα ζητήματα υγείας και στο συλλαλητήριο για την υγεία την Τετάρτη 1 Φλεβάρη στις 5:00 στην πλατέια ΕΠΟΝ.

Δυναμώνουμε το συλλογικό αγώνα για Δημόσια και Δωρεάν Υγεία για όλες και όλους.

Απαιτούμε:

§ Κατεπείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της λειτουργικής κατάρρευσης τμημάτων των νοσοκομείων Γιαννιτσών και Έδεσσας! Σύσταση και προκήρυξη με ταχείες διαδικασίες έξι μόνιμων θέσεων παθολόγων και έξι μόνιμων ακτινολόγων! Να αποσυρθεί η επικίνδυνη απόφαση για κάλυψη του έργου της παθολογικής κλινικής από γιατρούς άλλων ειδικοτήτων!

§ Καμιά σκέψη για συγχώνευση ή κατάργηση τμημάτων ή κλινικών ή για εναλλάξ εφημέρευση των δύο νοσοκομείων του νομού!

§ Άμεση πρόσληψη δύο μόνιμων παθολόγων-ογκολόγων! Επικαιροποίηση του οργανισμού του νοσοκομείου και λειτουργία του με βάση τα διεθνή πρωτόκολλα!

§ Μονιμοποίηση όλων των επικουρικών και των συμβασιούχων, χωρίς όρους και προϋποθέσεις! Να φύγουν οι Εργολάβοι από τα Νοσοκομεία!

§ Άμεση εφαρμογή των αποφάσεων του ΣτΕ και του Αρείου Πάγου για αποκατάσταση του ιατρικού μισθολογίου στα επίπεδα πριν από τις περικοπές! Ένταξη των υγειονομικών στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα (ΒΑΕ)!

§ Ενιαίο, καθολικό, αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας-Πρόνοιας με σύγχρονες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας για όλο το λαό, με πλήρη και αποκλειστική χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό!

Δεν υποτασσόμαστε στη πολιτική που θέλει τους ασθενείς πελάτες- την υγεία εμπόρευμα – το ΕΣΥ προθάλαμο των ιδιωτικών ιατρείων.

Θέλουμε τα νοσοκομεία που δικαιούμαστε πλήρως στελεχωμένα και εξοπλισμένα, Δημόσια και Δωρεάν.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.