Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Tουρίστες με… γαϊδουράκια στην Πέλλα - Γυρίζουν τον κόσμο με εναλλακτικό τρόπο! (φωτο)


Μια ασυνήθιστη εικόνα αντίκρυσαν κάτοικοι της Πέλλας την Τετάρτη. Ζευγάρι ευρωπαίων τουριστών με γαϊδουράκια επισκέφθηκαν την κεντρική πλατεία του ιστορικού χωριού προκειμένου να βρεθούν στην γενέτειρα και να δουν το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου!  
Ο 55χρονος Μιχαέλ από τη Γερμανία και η σύζυγός του Σίντι από τη Γαλλία έφτασαν στην Πέλλα με τα συμπαθή τετράποδά τους, στο πλαίσιο μεγάλου τουριστικού ταξιδιού που ξεκίνησε πριν από μήνες από την Γερμανία. 
Βγαλμένοι από μια άλλη εποχή, ζουν εναλλακτικά!
Οι δύο τουρίστες, βγαλμένοι από μια άλλη εποχή, ζουν εναλλακτικά. Γυρίζουν τον κόσμο με τα γαϊδουράκια τους φορτωμένα με όλα τα υπάρχοντά τους, διανυκτερεύουν κάθε βράδυ μέσα στη σκηνή τους και σε διαφορετικό κάθε φορά μέρος και γενικώς επέλεξαν να ζουν με αυτό τον τρόπο!
Οι δύο τουρίστες σταθμεύουν όπου επιλέξουν (χωρίς να "κινδυνεύουν" με κάποια κλήση για... παράνομο παρκάρισμα) και πραγματοποιούν βόλτες σε πόλεις και χωριά, συντροφιά με τα γαϊδουράκια και το σκυλάκι τους, κεντρίζοντας φυσικά τα βλέμματα όλων με τους κατοίκους να σπεύδουν να αποθανατίσουν το ιδιαίτερα πρωτότυπο θέαμα και να «βομβαρδίζουν» τα social media με σχετικές φωτογραφίες.
Το ζευγάρι, όπως είπε σε κάτοικο που το φωτογράφισε στην πλατεία της Πέλλας, βρέθηκε στην Πέλλα μετά από τα Κουφάλια που είχε επισκεφθεί και στη συνέχεια κατευθύνθηκε για την Κατερίνη, ενώ τους προηγούμενους μήνες επισκέφθηκε πόλεις της Ανατολικής και Κεντρικής Μακεδονίας, όπως π.χ. η Ξάνθη (δείτε σχετική φωτο παρακάτω)...
Δ. Μπ.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.