Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τουρκία: Μωρό δυο μηνών διασώθηκε μετά από 128 ώρες κάτω από τα ερείπια (βίντεο)



Οι ελπίδες της Τουρκίας έχουν στραφεί σε εκείνους που κατάφεραν να επιζήσουν από θαύμα μετά τους καταστροφικούς σεισμούς της Δευτέρας στα νοτιοανατολικά της χώρας και τη Συρία, οι οποίοι στοίχισαν τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, το Σάββατο, την έκτη ημέρα μετά τις δονήσεις των 7,7 και 7,6 βαθμών, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης εστιάζουν στις ομάδες διάσωσης που εξακολουθούν να σώζουν ζωές, συμπεριλαμβανομένου ενός βρέφους και μιας πενταμελούς οικογένειας.
Το μωρό δύο μηνών διασώθηκε μετά από 128 ώρες κάτω από τα ερείπια στην επαρχία Χατάι, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο Anadolu. Ένα ζευγάρι στην Αντιγιαμάν, μια άλλη σοβαρά πληγείσα επαρχία, διασώθηκε επίσης, ανέφερε το πρακτορείο.

Στην επαρχία Γκαζιαντέπ μια πενταμελής οικογένεια – γονείς μαζί με τον γιο και τις δύο κόρες τους – που επέζησαν από τη Δευτέρα στο σπίτι τους που κατέρρευσε, απεγκλωβίστηκαν από τα συντρίμμια, μετέδωσε το ειδησεογραφικό κανάλι Haberturk.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.