Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΗΠΑ: Κέρδισε 1,35 δισ. δολάρια στο Τζακ ποτ του Mega Millions άλλα γύρισε σπίτι με το 1/3 του ποσού



Κέρδισε 1,35 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά στο τέλος πήγε σπίτι του με «μόνο» 498 εκατομμύρια δολάρια.

Ο νικητής του τέταρτου μεγαλύτερου τζακ ποτ λαχειοφόρων αγορών στην ιστορία των ΗΠΑ εμφανίστηκε να διεκδικήσει το βραβείο του, δήλωσαν αξιωματούχοι της κρατικής λοταρίας.

Ο “υπερτυχερός” Είχε δύο επιλογές με τις οποίες μπορούσε να διεκδικήσει το έπαθλο. Με εφάπαξ ή πληρωμή σε 30 δόσεις για 29 χρόνια.

Κατά το “ κάλιο πέντε και στο χέρι” προτίμησε την εφάπαξ πληρωμή και η Κρατική Λοταρία του κατέβαλε το ποσό των 723.564.144 δολαρίων.

Όμως αλλά 173,6 εκατομμύρια δολάρια από το έπαθλο πήγαν για την πληρωμή ομοσπονδιακών φόρων και 51 εκατομμύρια δολάρια είναι φόροι.

Ο λαχνός επικυρώθηκε πριν από αρκετές ημέρες όταν ένας εκπρόσωπος του νικητή έφτασε στην έδρα της λαχειοφόρου αγοράς, δήλωσε ο Michael Boardman, αναπληρωτής διευθυντής της Λοταρίας του Μέιν.

Η καταβολή του ποσού αφορά της κλήρωση της 13ης Ιανουαρίου και η αγορά του τυχερού αριθμού έγινε σε ένα βενζινάδικο του οποίου ο ιδιοκτήτης πήρε και αυτός μπόνους 50. 000 δολαρίων και μοίρασε, όπως είπε, το μισό στους υπαλλήλους του. Έτσι όλοι έμειναν ικανοποιημένοι.

Το μεγαλύτερο έπαθλο του λαχείου των ΗΠΑ κερδήθηκε πέρυσι στις 7 Νοεμβρίου και ήταν αξίας 2,04 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο νικητής αναγνωρίστηκε ως ο Έντουιν Κάστρο, αλλά οι υπεύθυνοι της Λοταρίας της Καλιφόρνια δεν έδωσαν άλλα προσωπικά στοιχεία. Ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου που πούλησε αυτό το εισιτήριο, Joseph Chahayed, έλαβε μπόνους 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Πηγή: Insider 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.