Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ (15η): Νικητής ο Μ.Αλέξανδρος Γιαννιτσών στο εξ'αναβολής ντέρμπι με τον Εδεσσαϊκό!



Σε εξ' αναβολής παιχνίδι για την 15η αγωνιστική αγωνιστική του Β' Ομίλου της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ, ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών υποδέχτηκε τον Εδεσσαϊκό, στο ντέρμπι της αγωνιστικής που είχε αναβληθεί το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου.

Στο δεύτερο ραντεβού των δύο ομάδων που πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη στο ΔΑΚ Γιαννιτσών Έλλη Μυστακίδου, το παιχνίδι ξανάρχισε με το ίδιο φύλλο αγώνα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και με πολύ ενθουσιασμό στο παιχνίδι τους κατάφεραν να έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα, με τους παίκτες του Παναγιώτη Βάτση να μένουν κοντά στο σκορ στο ημίχρονο (38-32). 

Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στις αρχές του δευτέρου ημίχρονου, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν την απόδοση τους δεχόμενοι μόνο τέσσερις πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο (54-36). Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις απουσίες των φιλοξενoύμενων κι έχοντας περισσότερες λύσεις, διαχειρίστηκαν το προβάδισμα τους στο τελευταίο δεκάλεπτο και πήραν μια πολύ σημαντική νίκη. Έτσι φωτιά παίρνει πλέον η μάχη της τετράδας, αφού Αετός Κιλκίς, Εργόναθλος Πολυκάστρου, Εδεσσαϊκός, Ίκαροι Γιαννιτσών και Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών θα διεκδικήσουν τα τέσσερα εισιτήρια για την είσοδο στα play off.

ΓΑΣ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ ΣΚ 68-47
Διαιτητές: Φελεκίδης - Κορμέντζας
Δεκάλεπτα: 21-15, 38-32, 54-36, 68-47
ΓΑΣ Μ.Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Κυριαζής): Κουτσουράς 5, Τσαλκαντής, Μωυσίδης 12(3), Στόιτσης 16(2), Καραμπέτης, Παπαμανώλης 2, Καρατζίκος, Παπαδόπουλος Γ. 10, Παπαδόπουλος Κ. 15(1), Αλατζίδης, Ποζουκίδης 3(1), Ακονίδης 5(1).
Εδεσσαϊκός ΣΚ (Βάτσης): Πέτκος 15(2), Σταυρόπουλος 9(1), Σίπκας, Βάτσης, Παπαβραάμ 2, Τσάμης, Πασχαλίδης 8(1), Θεοδώρου 6, Κληντσάρης 5(1), Παπαδόπουλος 2.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.