Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε εξέλιξη οι εγγραφές για τον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο ''Μέγας Αλέξανδρος'' με εκκίνηση από την Πέλλα



Οι εγγραφές για τον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 30 Απριλίου 2023 είναι σε εξέλιξη και χιλιάδες δρομείς προετοιμάζονται για να επιτύχουν νέα ρεκόρ σε όλους τους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, δίνοντας ιδιαίτερο χρώμα στον «Μαραθώνιο της Ιστορίας», ο οποίος φέτος αφιερώνεται στον θεσμό της οικογένειας.

Μελετώντας τις καιρικές συνθήκες της τελευταίας εικοσαετίας, αναμένεται και φέτος την 30η Απριλίου να είναι ιδανικές, ώστε οι μαραθωνοδρόμοι και οι δρομείς των 5 και 10 χιλιομέτρων να έχουν τη δυνατότητα επίτευξης νέων ατομικών επιδόσεων, καθώς και οι δρομείς υγείας των εκατοντάδων “runningteams” και οι οικογένειες τους να απολαύσουν το αγωνιστικό πρόγραμμα και τις παράλληλες εκδηλώσεις της διοργάνωσης.

Κάθε επιχείρηση, ιδιωτικός ή δημόσιος οργανισμός, μια παρέα φίλων, ακόμη και η οικογένειά μας μπορεί να δημιουργήσει το δικό της “running team”. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συγκεντρώσει δέκα ή περισσότερους δρομείς, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα ομαδικής συμμετοχής.

Η ομαδική εγγραφή προσφέρει σημαντικά οφέλη στους δρομείς, αφού επωφελούνται από έκπτωση 5 ευρώ κατ’ άτομο για  τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 5.000μ., και έκπτωση 10 ευρώ για τον Μαραθώνιο Δρόμο,  μπορούν να επιλέξουν την ονομασία της ομάδας τους και να καταχωρηθούν με αυτήν στα επίσημα αποτελέσματα, ενώ επίσης τους παρέχονται διευκολύνσεις κατά την παραλαβή του αγωνιστικού εξοπλισμού συμμετοχής τους στη διοργάνωση.

Η συμμετοχή στη διοργάνωση μέσω ενός “running team” δίνει σε όλα τα μέλη του τη χαρά να τρέξουν, να περπατήσουν, να διασκεδάσουν και να ζήσουν τη μεγάλη γιορτή ως παρέα! Παράλληλα η ομάδα μπορεί πλέον να μυήσει όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας στον αθλητισμό υγείας, προσφέροντας εξαιρετικά σημαντικό κοινωνικό έργο, δεδομένου ότι είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι η ενασχόληση και η συμμετοχή σε τέτοιου είδους κοινωνικά δρώμενα επιδρά θετικά στη σωματική και ψυχική υγεία, αυξάνει το επίπεδο ευτυχίας των ανθρώπων, βελτιώνοντας παράλληλα την ποιότητα ζωής τους.

Πληροφορίες σχετικά με τις ομαδικές εγγραφές δίνονται στα Κεντρικά Γραφεία της διοργάνωσης, στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο (τηλ. 2310 200360) ή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας.

Οι ομαδικές εγγραφές για τον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin συνεχίζονται μέχρι τις 31 Μαρτίου με αποστολή του αρχείου στο groupregistration@atgm.gr, και οι ατομικές εγγραφές μέχρι τις 5 Απριλίου και μπορούν να υποβληθούν με τους εξής τρόπους:
α. Με online δήλωση συμμετοχής στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης, www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr.
β. Αυτοπροσώπως στα Κεντρικά Γραφεία του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο (τηλ.: 2310 200360).
γ. Για εγγραφή μέσω Ιδρύματος-Φορέα του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της διοργάνωσης: Ο δρομέας υποβάλλει απευθείας την δήλωσή του στο Ίδρυμα-Φορέα που επιλέγει, εντασσόμενος στην ομάδα του (runningteam).

Παράλληλα, η Οργανωτική Επιτροπή για τα χιλιάδες παιδιά που θα συμμετάσχουν είτε αγωνιστικά είτε ως μέλη των οικογενειών που θα απαρτίζουν τις δρομικές ομάδες (runningteams) έχει προγραμματίσει πλήθος εκδηλώσεων. Ο Δρόμος 1.000μ. μαθητών δημοτικών Σχολείων αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία σε χρώμα και συμμετοχή παιδιών, το πρόγραμμα παιδαγωγικών παιχνιδιών και δημιουργικής απασχόλησης KidsAthletics που θα ακολουθήσει και θα εξελίσσεται καθ’ όλη τη διάρκεια του Διεθνούς Μαραθωνίου, το φεστιβάλ παραδοσιακών χορών μαθητών δημοτικών σχολείων, το παιδικό πρωτάθλημα σκάκι, καθώς και πρόγραμμα περιηγήσεων και ξεναγήσεων, θα καταστήσουν τον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ- bwin αθλητική και κοινωνική γιορτή για τη Θεσσαλονίκη, ιδανικό τουριστικό αθλητικό προορισμό για όλη την οικογένεια, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό

Ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ αποτελεί τακτικό μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μαραθωνίων AIMS και διεξάγεται σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κλασσικού Αθλητισμού, World Athletics σε αγωνιστικές διαδρομές που φέρουν την επίσημη πιστοποίηση της. Διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με τη θεσμική συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την αιγίδα της οποίας φέρουν. Τελεί επίσης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Παράλληλα τελείται με την ευγενική υποστήριξη του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, της ομοσπονδίας ΣΕΓΑΣ και υποστηρίζεται από τους Δήμους Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Πέλλας, Χαλκηδόνος, Δέλτα και Κορδελιού-Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών και Εθελοντικών Φορέων Υποστήριξης, όπως φαίνονται στην επίσημη ιστοσελίδα του www.alexanderthegreatmarathon.org, www.atgm.gr.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.