Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ (17η): Νίκες τετράδας για Εδεσσαϊκό και Ίκαρους Γιαννιτσών!



Σπουδαίες νίκες για τον ΕδεσσαΪκό και τους Ίκαρους Γιαννιτσών το Σάββατο 11/2 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Β΄ ομίλου της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ, που τους φέρνουν πιο κοντά στην τετράδα των Play off. 

Στο παγωμένο ΔΑΚ Αριδαίας ο τοπικός ΠΑΟΚ Αλμωπίας υποδέχτηκε τον Εδεσσαϊκό, σε ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε σε πολύ αντίξοες συνθήκες, λόγω του υπερβολικού κρύου που είχε το γήπεδο. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση είχαν τον έλεγχο του αγώνα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, φτάνοντας δίκαια στη νίκη, με τους γηπεδούχους να είναι ανταγωνιστικοί στο τρίτο δεκάλεπτο, που ήταν και το καλύτερο τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ημίχρονο της αναμέτρησης βραβεύτηκε από τους γηπεδούχους ο προπονητής του Εδεσσαϊκού Παναγιώτης Βάτσης για την πολυετή προσφορά του στον αθλητισμό και το μπάσκετ της Αλμωπίας.

Στο ΔΑΚ Κιλκίς ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην κανονική περίοδο οι Ίκαροι Γιαννιτσών. Οι παίκτες του Παπαδόπουλου χάρη στο πολύ καλό πρώτο δεκάλεπτο, έχτισαν μια διαφορά, την οποία υπερασπίστηκαν στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, φτάνοντας σε μια πολύ σημαντική νίκη. Πλέον η ομάδα των Γιαννιτσών θα περιμένει και τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής για να δει αν θα κλειδώσει τη συμμετοχή της στα play off. Αντιθέτως η ομάδα του Κιλκίς θέλει πάση θυσία νίκη στην Έδεσσα για να κρατήσει σίγουρα μια θέση στην τετράδα.

ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ - ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ ΣΚ 54-90
Διαιτητές: Μητώνας - Μπόϊτσης
Δεκάλεπτα: 10-23, 20-43, 40-68, 54-90
ΠΑΟΚ Αλμωπίας (Bασίλογλου): Βασίλογλου 6, Λιούγκας 15(2), Τζίλας, Μπεγλόπουλος 13(1), Σταματιάδης, Αμανίδης, Καρατζάς 4, Βλασιάδης, Αβραάμ 3(1), Γάτσος, Λαμπρίδης 9(2), Καλαϊτζής 4.
Εδεσσαϊκός ΣΚ (Βάτσης): Πέτκος 20(5), Σταυρόπουλος 4, Γάτσος 26(1), Σίπκας 14(4), Συμεωνίδης 5(1), Παπαβραάμ 5(1), Τσάμης 5(1), Βάτσης 7(1), Παπαδόπουλος 4.

ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 63-71
Διαιτητές: Καρυπίδης - Γκαντίδης
Δεκάλεπτα: 12-20, 30-39, 46-54, 63-71
ΠΑΣ Αετός Κιλκίς (Τσάτσης): Δαγκλιάρης, Τσομεζίδης, Ασιγκίδης 19(3), Τσουλής 3(1), Γιαννακίδης, Κουτσιμάνης, Κουζουκάκης 5, Κόγιας, Γκρεκός 9(1), Τσαρίδης 3, Βογιατζής 3(1), Μουρζίδης 21(1).
ΑΟΚ Ίκαροι Γιαννιτσών (Παπαδόπουλος): Γκότσης, Λαγός 28(1), Ελευθεριάδης, Μπογδάνης 8, Σταμπουλτζής 3(1), Καραζέεβ 2, Στανιτσίδης, Πολυχρονίδης 16(3), Ρέμπελος 14(1), Νταμτσιόπουλος, Καραχισαρίδης Γ., Παπαδότης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.