Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ (18η): Προκρίθηκε πρώτος στα play off ο Εδεσσαϊκός, επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του ΦΟΑ



Ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Εδεσσαϊκός χθες Σάββατο 18/2, επικρατώντας στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής του Αετού Κιλκίς στο ΔΑΚ Έδεσσας και σφράγισε την είσοδο του στα play off του πρωταθλήματος. Επιστροφή στις νίκες και την ομάδα του ΦΟΑ στο παιχνίδι που συνεχίστηκε με τον ΑΟΚ Γουμέσσας στο ΔΑΚ Αριδαίας.

Στο ΔΑΚ Έδεσσας ο Εδεσσαϊκός υποδέχτηκε τον Αετό Κιλκίς, σε ένα παιχνίδι που έγινε κεκλεισμένων (λόγω της τιμωρίας των γηπεδούχων) αλλά και χωρίς την παρουσία του προπονητή τους Παναγιώτη Βάτση (επίσης τιμωρημένος). Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι έκαναν ίσως το καλύτερο φετινό τους παιχνίδι, πάτησαν γκάζι στο δεύτερο δεκάλεπτο και καθάρισαν την υπόθεση νίκη από νωρίς. Με τη νίκη αυτή ο Εδεσσαϊκός κλείδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση των play off και περιμένει τα υπόλοιπα αποτελέσματα για να δει αν θα ολοκληρώσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ή στη δεύτερη σε περίπτωση ισοβαθμίας με το Πολύκαστρο. Η αγωνία συνεχίζεται για τον Αετό Κιλκίς που θα μάθει αν καταφέρει να προκριθεί ή οχι στα play off μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής (4/3).

Στο ΔΑΚ Αριδαίας συνεχίστηκε χθες το παιχνίδι του γηπεδούχου ΦΟΑ με τον ΑΟΚ Γουμένισσας, ύστερα από τη διακοπή του αγώνα που είχε αρχίσει στις 5 Νοεμβρίου και ολοκληρώθηκε τελικά χθες Σάββατο 18/2. Οι γηπεδούχοι είχαν σταθερά το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, χωρίς ωστόσο να μπορούν να χαλαρώσουν, αφού οι παίκτες του Μπάρπα έβρισκαν τις λύσεις για να μένουν από κοντά στο σκορ. Τα πάντα κρίθηκαν στο τέλος με τους παίκτες του Γιώργου Χασάπη να επιστρέφουν στις νίκες και να κατακτούν την 6η θέση. Έτσι θα διεκδικήσει την 11η θέση στην τελική βαθμολογία της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ, με αντίπαλο την ΑΓΕ Πιερίας από τον Α' Όμιλο.


ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ ΣΚ - ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ 88-55
Διαιτητές: Ελευθεριάδης - Μητώνας 
Δεκάλεπτα: 15-08, 41-18, 68-41, 88-55
Εδεσσαϊκός ΣΚ (Μπιτέρνας): Πέτκος 14(4), Σταυρόπουλος 9(1), Γάτσος 16, Σίπκας 5(1), Συμεωνίδης 7(1), Βάτσης 6, Παπαβραάμ 11(2), Τσάμης 6, Πασχαλίδης 7(1), Θεοδώρου, Κληντσάρης 1, Παπαδόπουλος 6.
ΠΑΣ Αετός Κιλκίς (Πούλιος): Δαγκλιάρης, Παπαμιχαηλίδης, Ασιγκίδης 12(1), Τσουλής, Γιαννακίδης 2, Μουρζίδης 15(2), Στεφούδης, Γκρεκός Γ. 2, Τσαρίδης 9, Γκρεκός Ε. 2, Κόγιας 3, Βογιατζής 10(2).

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΑΟΚ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ 57-52
Διαιτητές: Νικολαϊδης - Μπόιτσης
Δεκάλεπτα: 16-07, 26-24, 42-36, 57-52
ΦΟ Αριδαίας (Χασάπης): Σαλαμπάσης 12(1), Σαρακινλής, Τζιβάνης, Τοπαλίδης 15(1), Καρακασίδης, Κανονίδης 6, Μποζίνογλου, Μακρόπουλος 14, Περχανίδης, Μάρκου 3, Μουχτάρης 7.
ΑΟΚ Γουμένισσας (Μπάρπας): Παπαδόπουλος, Τζάκος 2, Παμπουχίδης 2, Γιόντσης, Γέγας 3(1), Ζαχαριάδης, Τουλούπης 4, Παπαγεωργίου 11, Καρακόλης 13, Κώστας 17.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ. ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος με διαφορά και αυτό το οφείλει στον προπονητή της! Μπράβο Παναγιώτη, με εσένα κανείς δεν έχασε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίο και γρήγορο μπάσκετ, νεανικό σύνολο. Σε αντίθεση με πολλές ομάδες της ΕΚΑΣΚΕΜ που ειναι γερασμενες. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. Πάντα ξέρεις να κρατάς ισορροπίες και να φτιάχνεις ομάδες. Η καλύτερη μεταγραφή του μπασκετ της Έδεσσας (ΒΑΤΣΗΣ Παναγιώτης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΒΑΤΣΗΣ ΟΤΙ ΈΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΊΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ. ΦΤΙΆΧΝΕΙ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ. ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΉ ΈΦΤΙΑΞΕ ΧΩΡΊΣ ΚΌΣΤΟΣ ΕΝΑ ΥΓΕΊΕΣ ΣΥΝΟΛΟ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΥΣ ΣΕ ΗΛΙΚΊΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΑΝΔΡΙΚΌ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΚΕΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ποιος ο λόγος των τημωριών όπως γράφετε?
    Τημωρήθηκε η ομάδα και ο προπονητής, γιατί? και κεκλισμένων των θυρών μάλιστα? Σκότωσαν κανέναν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η τιμωρία αφορά αγώνα του εφηβικου. Κυρώσεις όμως έχει και η ανδρική ομάδα και ας μην ευθύνεται.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.