Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βουλγαρία: 18 μετανάστες πέθαναν από ασφυξία κρυμμένοι σε φορτηγό



Νεκροί μέσα σε φορτηγό βρέθηκαν 18 μετανάστες στην περιφερειακή οδό της Σόφιας, στη Βουλγαρία. Στο φορτηγό επέβαιναν περισσότερα από 30 άτομα. Οι ιατρικές ομάδες που έφτασαν στο σημείο επιβεβαίωσαν τον θάνατο 18 εξ αυτών, πιθανότατα από ασφυξία.

Το νοσοκομείο «Πιρόγκοφ» ανακοίνωσε ότι ορισμένοι από τους τραυματίες θα μεταφερθούν στο ιατρικό κέντρο, ενώ στο σημείο μεταβαίνουν ο διευθυντής της Μητροπολιτικής Αστυνομίας Kaloyan Miltenov και η εισαγγελέας της πόλης της Σόφιας Iliana Kirilova.

Σύμφωνα με πληροφορίες του BNT, οι μετανάστες, κρυμμένοι σε συγκεκριμένο σημείο του φορτηγού, επρόκειτο να μεταφερθούν στα σύνορα με τη Σερβία.

Παράλληλα, υπήρξαν και συλλήψεις μεταναστών ύστερα από καταδίωξη της αστυνομίας στη Φιλιππούπολη. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν το πρωί 11 νεαροί άνδρες που ταξίδευαν με μίνι βαν, καθώς και ο οδηγός τους. Αυτό ανακοινώθηκε από την αστυνομία και την Εισαγγελία Πρωτοδικών.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.