Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έναρξη των εκδηλώσεων του Εδεσσαϊκού Καρναβαλιού 2023.



Σήμερα Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου ξεκινάει το 10ήμερο εκδηλώσεων του Εδεσσαικού Καρναβαλιού 2023. Ένα πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα θα δώσει ζωντάνια ρυθμό στην πόλη και θα προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες από όλη την χώρα. Ήδη οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία της πόλης έχουν χτυπήσει «κόκκινο» και αναμένονται χιλιάδες επισκέπτες στην περιοχή.

Την Τσικνοπέμπτη ώρα 12:00 η Οργανωτική Επιτροπή σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε. θα στήσουν ψησταριές στο πάρκο 25ης Μαρτίου όπου θα προσφέρουν εδέσματα και κρασί στους δημότες και επισκέπτες της πόλης μας. Φυσικά το γλέντι συνεχίζεται το βράδυ στις ταβέρνες και τα μαγαζί της πόλης μας.

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου ώρα 20:30 έχουμε το μεγάλο πάρτι της Οργανωτικής Επιτροπής όπου όλοι θα διασκεδάσουμε μέχρι τελικής πτώσης στο κέντρο «Καταρράκτες» με μουσική από την DJ SOUL. Θα είμαστε όλοι εκεί.

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Έδεσσας θα χαρίσει αποκριάτικες μουσικές στιγμές στον Πεζόδρομο της στις 12:00 το μεσημέρι...

Την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου ώρα 17:00 στους Μικρούς Καταρράκτες τα «Καρναβαλοποδήλατα», ποδηλάτες με αποκριάτικη αμφίεση, διασχίζουν τους δρόμους της πόλης για να γιορτάσουν την έναρξη της αποκριάτικης εβδομάδας σκορπώντας κέφι σε μικρούς και μεγάλους. Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με το ποδηλατικό τμήμα του Αερωπού Έδεσσας.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου απόγευμα στον πεζόδρομο οι Αρκούδες – Μέτσκες στους δρόμους της πόλης με κέφι χορό και ατέλειωτα κουδουνίσματα από τις παραδοσιακές κλαπουτάρκες που φημίζονται για τις διονυσιακές κουδονοφορίες τους και τον Χοίρο τον Πασίφιλο.

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου ώρα 18:00 στην Πλατεία Μικρών Καταρρακτών γιορτάζουμε τις Απόκριες με τα παραδοσιακά χορευτικά του Δήμου μας :

1. Σύλλογος Ποντίων Έδεσσας Αγ. Θεόδωρος Γάβρας
2. Εδεσσαϊκή Λαογραφική Εστία
3. Σύλλογος φίλων Παραδοσιακής Μουσικής και χορού
4. Χορευτικός όμιλος Έδεσσας « Αιγαι»
5. Σύλλογος Ηπειρωτών Έδεσσας «Απειρωτάν»
6. Σύλλογος Μικρασιάτικων Πέλλας «Η Μπίγα»
7. Φιλοπρόοδος Σύλλογος Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος»

Σε ένα ξέφρενο παραδοσιακό γλέντι …….

Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου ώρα 20:00 στους Μικρούς Καταρράκτες ώρα 20:00 η Χρυσηίδα Γκαγκούτη έρχεται για να ξεσηκώσει ,παρέα με Ηλία Παλαπέλα, Σάκη Ακονίδη, Γιώργο Γιωτάκο και Πέτρο Τσιμπίνη! Ένα αλαλούμ πρόγραμμα για σοβαρούς νοσταλγούς των 80’s,90’s,00’s που φέρνει κοντά τους Queen με την Πέπη Τσεσμελή και την Madonna με την

Άντζυ Σαμίου. Ετοιμαστείτε για ένα μουσικό κομφούζιο, με μοναδικό απαραίτητο dress code την καλύτερη σας διάθεση!

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με τους Τυμπανιστές, τις Μαζορέτες, τους Latin χορευτές και πολλές εκπλήξεις ……..με αμείωτο ρυθμό περιμένοντας την Μεγάλη Παρέλαση ….τα οποία θα μάθετε σε επόμενη ανακοίνωση …………

Ελάτε όλοι μαζί στην Έδεσσα για το πιο ξέφρενο Καρναβάλι της Κεντρικής Μακεδονίας !!!
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.