Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας 28ης Οκτωβρίου (ΑΝΩ ΣΟΑ) στο Πολύκαστρο»


Την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023 ο κ. Κωνσταντίνος Σιωνίδης με την ιδιότητα του δημάρχου δήμου Παιονίας και η κοινοπραξία «Βασίλειος Τερζής – Αργύριος Μπαϊρακλιλής - Δημήτριος Νίκογλου» , υπέγραψαν το συμφωνητικό του έργου « ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΝΩ ΠΛΑΤΕΙΑΣ (28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ) ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ » προϋπολογισμού 600.000,00€ με έκπτωση 42,42% επί των τιμών του τιμολογίου της μελέτης όπως προέκυψε από το αποτέλεσμα της αντίστοιχης δημοπράτησης που διενήργησε ο δήμος Παιονίας.

Η ανάδοχος κοινοπραξία οφείλει να παραδώσει το έργο άρτια κατασκευασμένο σύμφωνα με τους κανόνες της μελέτης και τις υποδείξεις της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Παιονίας εντός χρονικού διαστήματος 12 μηνών από την ημέρα υπογραφής της Σύμβασης.

Ο κ. Σιωνίδης μετά την ολοκλήρωση της μεταβίβασης δήλωσε:

« Ολοκληρώνουμε σήμερα μία συντονισμένη και συστηματική προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν δύο χρόνια, προκειμένου η πλατεία 28ης Οκτωβρίου (ΑΝΩ ΣΟΑ) να επιστρέψει στους κατοίκους του Πολυκάστρου σύγχρονη και λειτουργική. Έχοντας εντάξει την ανάπλαση της πλατείας στο τεχνικό πρόγραμμα του 2021, δημοπρατήσαμε το έργο και ολοκληρώσαμε τον προσυμβατικό έλεγχο. Εξαγοράσαμε από το ΤΕΘΑ τον Δεκέμβριο του 2022 το οικόπεδο έναντι του ποσού των 21.000 € και σήμερα με την σύμβαση έργου που υπογράψαμε με την ανάδοχη κοινοπραξία, ξεκινά η κατασκευή που αναμένεται να περατωθεί εντός του έτους»Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.