Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καθαρισμός κεντρικής νησίδας στην ΕΟ 2 Θεσσαλονίκης– Έδεσσας από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας



Εργασίες καθαρισμού της κεντρικής νησίδας στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023. 
Πιο αναλυτικά, θα εκτελεσθούν εργασίες καθαρισμού των κρασπεδορείθρων της κεντρικής νησίδας από χώματα, σκουπίδια και φερτά υλικά στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, από τον Ι/Κ Αγίου Αθανασίου (Χ.Θ. 16+000) έως τον Ι/Κ Π.Ε.Ο. Ευζώνων (Χ.Θ. 23+480) και στους δύο κλάδους κυκλοφορίας. 
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. 
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.