Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ι. Τζαμτζής: Με έργα, είμαστε στο πλευρό των αγροτών μας - Εγκρίθηκαν 3 έργα για την άρδευση 6,6 εκατ. ευρώΕγκρίθηκαν 3 έργα της ΠΕ Πέλλας για την άρδευση
Προϋπολογισμού 6.598.613,72 ευρώ
Ιορδάνης Τζαμτζής: Με έργα, είμαστε στο πλευρό των αγροτών μας

Εγκρίθηκαν από την Γενική Γραμματεία Ενωσιακών Πόρων, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τα 3 έργα που υπέβαλε η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στο ΠΑΑ 2014-2020. Τα έργα αυτά είναι:

Α. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ Τ.Ο.Ε.Β ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 45 ύψους 2.198.905,24 ευρώ.

Β. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑΣ-ΤΗΛΕΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΡΡΟΩΝ, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ Γ.Ο.Ε.Β. ΘΕΣ/ΚΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (ΜΠΑΛΙΤΣΑ-Μ1-Μ2-M3-M4) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 36 ύψους 2.199.854,24 ευρώ. Το έργο αφορά την περιοχή του ΤΟΕΒ Καρυώτισσας.

Γ. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑΣ-ΤΗΛΕΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΡΡΟΩΝ, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ Γ.Ο.Ε.Β. ΘΕΣ/ΚΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (ΜΠΑΛΙΤΣΑ-Μ5-Μ6-M7-M8) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 36 2.199.854,24 ευρώ. Το έργο αφορά την περιοχή του ΤΟΕΒ Καρυώτισσας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής δήλωσε: «Η ΠΕ Πέλλας, πάντοτε δίπλα στους αγρότες μας, υπέβαλε 3 μελέτες- προτάσεις για τον εκσυγχρονισμό δικτύων άρδευσης, τον αυτοματισμό και τηλεέλεγχο διαρροών και την εξοικονόμηση ενέργειας και νερού. Τα έργα θα υλοποιηθούν για τις περιοχές ευθύνης των ΤΟΕΒ Κρύας Βρύσης και Καρυώτισσας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Γεωργαντά, αλλά και τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη για την συνεργασία μας και την υλοποίηση των δεσμεύσεων τους.»


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.