Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΟΑΕΔ: 52 προσλήψεις στην Κ. Μακεδονία για μακροχρόνια ανέργους - 12 στην ΠΕ ΠέλλαςΠενήντα δύο προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων σε περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο προγράμματος του ΟΑΕΔ για μακροχρόνια ανέργους, ηλικίας από 55 έως 67 ετών, ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας.

Ειδικότερα, εγκρίθηκαν δέκα προσλήψεις στην περιφερειακή ενότητα Ημαθίας, έξι στην ενότητα Κιλκίς, δώδεκα στην Πέλλα, τέσσερις στην Πιερία και δώδεκα στη Χαλκιδική. Οι προσλήψεις θα είναι διάρκειας δώδεκα μηνών με δυνατότητα επέκτασης για άλλους δώδεκα μήνες.

Το σχετικό πρόγραμμα υλοποιείται από την περσινή χρονιά, ενώ με τις νέες προσλήψεις αναμένεται να καλυφθούν συγκεκριμένες ανάγκες των περιφερειακών ενοτήτων που δεν έχουν καλυφθεί σε επίπεδο μόνιμου προσωπικού.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.