Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καιρός – Μαρουσάκης: Καθαρά Δευτέρα με κακοκαιρία – «Έρχονται χιόνια στα ορεινά και βροχές από την Κυριακή»



Με κακό καιρό, θα γιορτάσουμε την Καθαρά Δευτέρα καθώς ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προέβλεψε ότι από την Κυριακή (26.2.2023) το σκηνικό αλλάζει και έρχονται βροχές, πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια στα ορεινά.
Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook έδειξε ότι την Καθαρά Δευτέρα ο καιρός θα θυμίζει και πάλι χειμώνα. Ο γνωστός μετεωρολόγος ανέφερε ότι ο ανοιξιάτικος καιρός θα διατηρηθεί μέχρι την Παρασκευή (24.2.2023), αλλά στη συνέχεια το σκηνικό αλλάζει.
Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, τόνισε από την Παρασκευή και μετά ο καιρός αλλάζει και από την Κυριακή (26.2.2023) και μετά έρχονται αρκετές βροχές, πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια στα βουνά.
Αναλυτικά ο Κλέαρχος Μαρουσάκης ανέφερε στην ανάρτησή του:
«Ανοιξιάτικος ο καιρός μέχρι και την Παρασκευή για να μας τα χαλάσει στη συνέχεια (Κυριακή κυρίως και μετά) με αρκετές βροχές, πτώση της θερμοκρασίας αλλά και χιόνια στα βουνά μας».



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.