Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λάκης Βασιλειάδης: Εγκρίσεις Έργων Εγγείων Βελτιώσεων της Πέλλας από το ΥΠΑΑΤΤο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ανακοίνωσε σήμερα τον προσωρινό πίνακα των παραδεκτών αιτήσεων στήριξης στο πλαίσιο της Δράσης 4.3.1: «Υποδομές εγγείων βελτιώσεων» του ΠΑΑ 2014-2020.

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης σημείωσε ότι όλες οι προτάσεις από τους Δήμους και την Αντιπεριφέρεια Πέλλας έγιναν παραδεκτές και επιλέγονται προς ένταξη στη δαπάνη, με συνολικό ύψος 11.650.598,04 ευρώ.

Περιλαμβάνονται τα έργα: 1) Αναβάθμιση υποδομών άρδευσης στην ΤΚ Φούστανης, του Δήμου Αλμωπίας, 2) Αυτοματισμός-Εξοικονόμηση Ενέργειας & Έλεγχος Διαρροών των Δικτύων Άρδευσης, του Δήμου Έδεσσας, 3) Βελτίωση Ενεργειακής Απόδοσης των Αρδευτικών Υποδομών, του Δήμου Πέλλας, 4) Συστήματα Αυτοματισμού, Εξοικονόμησης Νερού & Ενέργειας και Εκσυγχρονισμού Δικτύων Άρδευσης ΤΟΕΒ Κρύας Βρύσης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, 5) Συστήματα Αυτοματισμού & Τηλεμετρίας-Τηλεελέγχου Διαρροών, Εξοικονόμησης Νερού & Ενέργειας Δικτύου Άρδευσης του ΓΟΕΒ Θεσσαλονίκης Λαγκαδά (ΜΠΑΛΙΤΣΑ-Μ1-Μ2-M3-M4), της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, 6) Συστήματα Αυτοματισμού & Τηλεμετρίας-Τηλεελέγχου Διαρροών, Εξοικονόμησης Νερού & Ενέργειας Δικτύου Άρδευσης του ΓΟΕΒ Θεσσαλονίκης Λαγκαδά (ΜΠΑΛΙΤΣΑ-Μ5-Μ6-M7-M8), της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 

Ο αναλυτικός κατάλογος των αποτελεσμάτων είναι διαθέσιμος εδώ.

Ο Λάκης Βασιλειάδης είχε υποστηρίξει όλες τις παραπάνω προτάσεις σε πρόσφατες συναντήσεις του με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Γ. Στύλιο και τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων & Υποδομών κ. Δ. Παπαγιαννίδη.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. πολύ καθυστερημένα ΛΑΚΗ έβγαλες το δελτίο. οι κάποιοι φίλοι που σαγαπούν πολύ λένε: όση σχέση έχει ο Φάντης με το ρετσινόλαδο άλλο τόσο έχεις εσύ με αυτά τα έργα. βγάλε το δελτίο με την επίσκεψή σου στον αρμόδιο Γραμματέα Παπαγιαννίδη για να τους αποστομώσεις και να αποδείξεις ότι ασχολήθηκες με τα συγκεκριμένα έργα και όχι γενικόλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.