Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Πέλλας: Τελετή βράβευσης αθλητών και μαθητών



Σάββατο 11/2, ώρα 18.30 Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών

Με το σύνθημα «Ο αθλητισμός ενώνει τους ανθρώπους και τα έθνη», 55 μαθητές του 5ου Δημοτικού σχολείου Γιαννιτσών, φορώντας τις φανέλες των ομάδων της Super League, θα παρουσιάσουν μια ιδιαίτερη δράση για την αξία του αθλητισμού που προετοίμασαν με μεγάλο ενθουσιασμό και αγάπη!

Τα παιδιά διεκδικούν το αύριο και απαιτώντας τον επαναπροσδιορισμό της έννοιας του αθλητισμού τονίζουν την μεγάλη σημασία του στην ζωή μας.

Θα τιμηθούν αθλητές και αθλήτριες του δήμου μας, με παγκόσμιες ,διεθνείς , βαλκανικές και πανελλήνιες διακρίσεις σε όλα τα ολυμπιακά αθλήματα, καθώς και μαθητές που διακρίθηκαν σε πανελλήνιους και περιφερειακούς σχολικούς διαγωνισμούς.

Στο πλαίσιο αυτό θα τιμηθούν εκτός από τους βετεράνους παράγοντες που ανακοινώθηκαν, ο κ. Δήμος Μποζατζούδης, αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ν. Πέλλας και παράγοντας επί 33 έτη και ο αγαπητός από όλους «Μπαμπένιας» κ. Απόστολος Ζαφειρίου για την προσφορά του.

Επίσης θα τιμηθούν για την συμβολή τους στην ανάδειξη των αθλητικών διοργανώσεων του δήμου μας οι δημοσιογράφοι κα. κα. Χριστίνα Παπαδοπούλου από το Λόγο της Πέλλας, ο κ. Λύσανδρος Αμιτζόγλου από τα ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ, η κ. Ολυμπία Χουζανίδου από το Karatzova, κ. Παύλος- Νεκτάριος Παπαδόπουλος από την Pella News, ο κ. Αντώνης Παπαδόπουλος – ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΑΧΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ και ο κ. Γιώργος Θάνου- Διαδικτυακές Προβολές

Παρακαλούμε τους αθλητές και τους συλλόγους να επικοινωνούν για τα στοιχεία, με το γραφείο αθλητισμού του Δήμου Πέλλας.

Tηλ.: 23823 50850, e-mail: dimos@ giannitsa.gr

Γραφείο Τύπου Δήμου Πέλλας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.