Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοίνωση Συλλόγου Καλαθοσφαίρισης Εδεσσαϊκός



Ο Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης Εδεσσαϊκός, δημιουργήθηκε πριν από έξι χρόνια, έχοντας ως στόχο, να ενώσει την μεγάλη οικογένεια του μπάσκετ της πόλης της Έδεσσας,  σε μια ομάδα.
Από τότε, προσπαθεί με κάθε τρόπο να μεταδώσει τις αρχές του αθλητισμού σε όλα του τα παιδιά, ανεξάρτητου ηλικίας.
Μέσα σε αυτές τις αρχές, διδάσκει στα παιδιά του, ότι όλοι οι αγώνες πρέπει να κερδίζονται εντός των γραμμών, κ έχοντας αυτούς κ μόνο ως πρωταγωνιστές, είτε θετικούς, είτε αρνητικούς.
Ο Σύλλογος μας , ακόμη και όταν αδικήθηκε, έδωσε συγχαρητήρια κ στην αντίπαλη ομάδα, κ στην διαιτησία.
Κάποιοι όμως εκλαμβάνουν αυτή την ανοχή , ως αδυναμία, και παίζουν με τον κόπο, την αγωνία κ την προσπάθεια των παιδιών μας, αλλά και του ιδίου.
Η υπομονή λοιπόν, έχει κ τα όρια της.
Ο Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης Εδεσσαϊκος έχει χάσει προκρίσεις, φάιναλ φορ, κατηγορίες κτλ εξαιτίας οικτρών διαιτησιών χωρίς να αντιδράσει.
Χωρίς καν να προβεί σε κάποια ανακοίνωση.
Κάποιοι όμως έρχονται απλά για να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα στην όμορφη και αθλητικά πολιτισμένη πόλη μας και προσπαθούν με τον τρόπο τους να κάνουν ότι μπορούν εις βάρος του συλλόγου και των αθλητών του.
Φυσικά όχι όλοι γιατί η πλειοψηφία των διαιτητών προσπαθεί για το καλύτερο.
Μετά όμως των όσων διαδραματίστηκαν στον αγώνα της 01/02/2023 που αφορούσε το πρωτάθλημα εφήβων και θέλοντας να προστατεύσουμε τα ιδεώδη του αθλητισμού που κατά την άποψη μας για μία ακόμη φορά από συγκεκριμένο «διαιτητή» παραβιάστηκαν,  η ανοχή μας έλαβε τέλος.
Ο Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης Εδεσσαϊκός, σεβόμενος τον ιδρώτα κ τον κόπο των αθλητών των τμημάτων του, ανακοινώνει ότι από σήμερα θα προβαίνει στην καταγγελία όλων όσων παίζουν με τον κόπο μας. 
Με τον κόπο των παιδιών που δίνουν τον χρόνο τους,  και την ψυχή τους για αυτό που αγαπούν.
ΠΟΤΕ, δεν ζητήσαμε να γίνει κάτι υπέρ μας
Το μόνο που  ζητάμε είναι η ισονομία κ αξιοκρατία γιατί όλα τα παιδιά είναι ίδια ανεξάρτητου πόλεως κ ονόματος αυτής.
Γνωρίζουμε ότι κάποιοι από τους "άρχοντες του αγώνα" έρχονται έχοντας ένα είδος προκατάληψης εναντίον της ομάδας μας.
Γνωρίζουν από την άλλη δε ότι ποτέ, ΠΟΤΕ δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό από άποψη φασαριών σε κανένα παιχνίδι οποιασδήποτε κατηγορίας κ ηλικίας στην πόλη μας τα τελευταία είκοσι χρόνια σε αντίθεση σε άλλες περιοχές.
Και εκεί φυσικά όλα λειτουργούν «μια χαρά».
Μετά κ την χθεσινή άθλια αντιμετώπιση και τα ... Γελάκια ενός εκ των διαιτητών του αγώνα, και ύστερα από έκτακτη συνεδρίαση του, το Δ.Σ του Συλλόγου,  αποφασίζει τα παρακάτω:
Α) Να προβεί, σε καταγγελία κατά του διαιτητή κ. Χανου,  στην επιτροπή διαιτησίας της Ένωσης ΕΚΑΣΚΕΜ, κ όχι μόνο και να  ζητήσει την εξαίρεση του από παιχνίδια όλων των τμημάτων του Συλλόγου μας.
Β) Ενημερώνει τους πάντες ότι  θα γίνεται η καταγραφή των παιχνιδιών, όλων των ηλικιών, όλων των κατηγοριών κ τμημάτων, κ θα λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα  για την υπεράσπιση της προσπάθειας των αθλητών.
Δεν πρόκειται να χαρίσουμε τίποτε σε κανέναν, και ούτε να επιτρέψουμε σε κάποιους αυτοπροσδιοριζόμενους ως  «πρωταγωνιστές» και «άρχοντες», να αποκτούν οντότητα εις βάρος των προσπαθειών των αθλητών μας.
Γ) Ανακοινώνει την αποχώρηση του από το πρωτάθλημα Εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ, τονίζοντας ότι αρκετά ανέχτηκε ο Σύλλογος την "αστεία και αντιπαιδαγωγική (ιδίως όταν πρόκειται για ανηλίκους αθλητές)   συμπεριφορά ορισμένων άσχετων με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.
Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν, να στεναχωρήσει, να πληγώσει να μειώσει και να προσβάλει την νοημοσύνη κανενός αθλητή και κανενός φιλάθλου της πόλης μας
Από εδώ και στο εξής, θα μας βρίσκεστε μπροστά σας.
Το Δ.Σ του Συλλόγου Καλαθοσφαίρισης Εδεσσαϊκός B.C.  
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.