Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απινιδωτές στο δήμο Παιονίας



Ο δήμος Παιονίας έχει προμηθευτεί (4) τέσσερεις υπερσύγχρονους απινιδωτές που βρίσκονται μόνιμα στο Αστυνομικό τμήμα Πολυκάστρου , Γουμένισσας και στα δημοτικά καταστήματα Αξιούπολης και Ευρωπού.

Ο δήμος έκανε την προμήθεια αυτή στοχεύοντας στο να υπάρχουν στους αγώνες, όλων των αθλημάτων, που διεξάγονται στα διοικητικά του όρια και στο να εξυπηρετούν ανά πάσα στιγμή επείγοντα περιστατικά.

Η επιλογή των Αστυνομικών τμημάτων ως σημείο φύλαξης στις δύο πόλεις έγινε επειδή λειτουργούν σε 24ωρη βάση και ο απινιδωτής θα είναι προσβάσιμος όποτε υπάρξει ανάγκη χρήσης για οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό.

Για τους αγώνες ποδοσφαίρου των κατηγοριών της ΕΠΣ Κιλκίς υπάρχει από τον Ιανουάριο του 2022 συνεργασία με την ένωση, ώστε οι τέσσερεις απινιδωτές του δήμου σε συνδυασμό με τους πέντε που έχει προμηθευτεί η ΕΠΣ να καλύπτουν τις ανάγκες για την διεξαγωγή, με ασφάλεια, των όλων αγώνων ποδοσφαίρου του Σαββατοκύριακου σε όλο τον νομό.

Ο δήμος με την δημοσίευση αυτή, κάνει γνωστό σε ιατρούς ,εθελοντές, φορείς, συλλόγους και πολίτες της Παιονιάς που έχουν εκπαιδευτεί στην παροχή πρώτων βοηθειών, τα σημεία που βρίσκονται οι απινιδωτές στην κάθε δημοτική ενότητα ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε έκτακτα περιστατικά.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Μήπως τελικά χρειαστεί απινιδωτές σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.