Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΛ.ΑΣ: Διοικητική Έρευνα για «εικονικά σύμφωνα συμβίωσης» των νέων συνοριοφυλάκων



Με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, διεξάγεται διοικητική έρευνα σχετικά με καταγγελλόμενα σε δημοσιεύματα που αφορούν στην υπογραφή εικονικών συμφώνων συμβίωσης από νέους Συνοριοφύλακες.

Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. που εκδόθηκε με αφορμή δημοσιεύματα, που αναφέρουν ότι νέοι συνοριοφύλακες έχουν υπογράψει εικονικά σύμφωνα συμβίωσης για να εξασφαλίσουν τα μόρια που θα τους διασφαλίσουν ότι θα τοποθετηθούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας evros-news, από τους 250 νέους συνοριοφύλακες που έχουν προσληφθεί για να ενισχύσουν τις δυνάμεις στον Έβρο, πάνω από 100 έχουν υπογράψει εικονικά σύμφωνα συμβίωσης, προκειμένου να εξασφαλίζουν τα 5 μόρια που προβλέπεται ότι μπορεί να πάρει κάποιος και έτσι να τοποθετηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης. Κι αυτό γιατί οι περισσότεροι θέλουν να μείνουν στην πρωτεύουσα του Έβρου και να υπηρετούν στα τρία Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης που ανήκουν σε αυτήν, δηλαδή σε Φέρες, Τυχερό και Σουφλί, όπου προβλέπεται να τοποθετηθούν συνολικά 115 συνοριοφύλακες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, διαπιστώθηκε ότι πράγματι μετά την πρόσληψη των συνοριοφυλάκων έχουν υπογραφεί δεκάδες σύμφωνα συμβίωσης και η έρευνα που διατάχθηκε θα εξετάσει αν πράγματι κάποια από αυτά είναι εικονικά, οπότε θα υπάρξουν κυρώσεις και βέβαια δεν θα χορηγηθούν τα μόρια.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Αφού θέλει η νύφη και ο γαμπρός τύφλα να έχει ο Θεοδωρικακος χαχαχαχαχα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά δειτε και πιο κοντά μας . Πολλοί υποψήφιοι κατεβαίνουν και παρακαλάνε για ψήφους για να έρθουν με μετάθεση . Άχρηστοι παραμένουν ,τζάμπα τρώνε θέσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάθαμε μόνο αυτοίε τους νέους αγροτεσ ψάξτε να δείτε τι γίνεται άλλου κατοικουν άλλου δηλώνουν πως μένουν και άλλοι δεν τους αποτύχαμε σε λίγο να δείτε γελια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.