Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έναρξη υλοποίησης έργου ενίσχυσης υδροδότησης Πλατάνης



Υπογράφηκε η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Ενίσχυση υδροδότησης Πλατάνης» μεταξύ του Προέδρου της ΔΕΥΑ Έδεσσας, κ. Γιάννη Χατζόγλου και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρίας. Η αξία της σύμβασης είναι 79.331,69 ευρώ συν ΦΠΑ.

Με το συγκεκριμένο έργο θα γίνουν εργασίες κατασκευής δικτύου ύδρευσης από υφιστάμενη γεώτρηση στη θέση «Μαντριά», δυτικά του οικισμού Καισαρειάνων, για την υδροδότηση της Πλατάνης. Επίσης, στο έργο περιλαμβάνεται και η προμήθεια και τοποθέτηση αντλητικού συγκροτήματος.

Προβλέπεται η κατασκευή καταθλιπτικού αγωγού από PΕ διατομής Φ90 συνολικού μήκους 4.900,00m. Ο αγωγός θα τοποθετηθεί σε όρυγμα πλάτους 0,60μ και βάθους 1,00μ, θα εγκιβωτιστεί με άμμο και το όρυγμα θα επιχωθεί με προϊόντα εκσκαφής και με θραυστό υλικό λατομείου. Προβλέπεται υποβρύχια αντλία παροχής Q= 27m3/h και μανομετρικού H= 230m
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.