Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σχόλιο Τομεακής Επιτροπής Πέλλας του ΚΚΕ για τα πορίσματα ζημίας των κερασοπαραγωγώνΕίναι προκλητικά τα πορίσματα του ΕΛΓΑ που αφορούν τους κερασοπαραγωγούς του ορεινού όγκου Έδεσσας, που πλήγηκαν από τις έντονες βροχοπτώσεις του καλοκαιριού. Τα ποσοστά ζημίας και τα κιλά δεν αποτυπώνουν σε καμία περίπτωση την πραγματική ζημιά. Αντίθετα, ουσιαστικά αφήνουν χωρίς αποζημίωση τους κερασοπαραγωγούς.

Όλο το προηγούμενο διάστημα και οι τέσσερις βουλευτές του Νομού, έκαναν εμπόριο ελπίδας με τον αγώνα των κερασοπαραγωγών. Καθησύχασαν τους αγρότες λέγοντας πως είναι θέμα χρόνου οι αποζημιώσεις τους, εμφανίζονταν ως σωτήρες.

Τώρα τι έχουν να πουν?

Τώρα που κρύβονται?

Τώρα που οι κερασοπαραγωγοί της Έδεσσας έχουν πάρει τη ζωή τους στα χέρια τους με το δυναμικό μπλόκο τους, είναι ώρα να βγουν συμπεράσματα. Να μην υποκύψουν σε πιέσεις και υποσχέσεις. Είναι το ίδιο το κράτος που βάζει τους διάφορους κόφτες και σπρώχνει τους βιοπαλαιστές αγρότες στην εξαθλίωση και στο ξεκλήρισμα, ενώ την ίδια ώρα εξασφαλίζει εγγυημένα κέρδη για τους επιχειρηματικούς ομίλους.

Μόνο το ΚΚΕ είναι από τη πρώτη στιγμή είναι στο πλευρό τους. Καλούμε τους αγρότες της περιοχής να δυναμώσουν τη πάλη τους, συντονισμένα να κλιμακώσουν τη πάλη τους.

Η αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ μπορεί να φωτίσει το δρόμο για τη τελική ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους. Μόνο ο Λάος μπορεί να σώσει το Λαό.

Τομεακή Επιτροπή Πέλλας του ΚΚΕ
 Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.