Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διεργασίες της ΝΔ για το ψηφοδέλτιο στην Πέλλα - Υποψήφιος βουλευτής ο δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου;



Εντείνονται στη ΝΔ οι ετοιμασίες για τα ψηφοδέλτια ενόψει των εθνικών εκλογών που προσδιορίζονται για μέσα στους επόμενους 2 με 3 μήνες (Αρχές Απριλίου ή μέσα στον Μάιο). Δύο είναι τα βασικά κριτήρια της συγκρότησης των ψηφοδελτίων για το κυβερνών κόμμα: Η ανανέωση και τα καταξιωμένα πρόσωπα στις τοπικές κοινωνίες. 
Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, εντείνονται οι επαφές της ΝΔ με τον δήμαρχο Έδεσσας, Δημήτρη Γιάννου, ο οποίος δεν έχει εγκαταλείψει την σκέψη για μεταπήδησή του στον κεντρικό πολιτικό στίβο. Αντίθετα μάλιστα. Το ενδεχόμενο αυτό ο κ. Γιάννου το αφήνει ορθάνοιχτο, καθώς σε πρόσφατη συνάντηση που είχε στην Αθήνα με τον γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλο Μαρινάκη, φέρεται να του ζήτησε λίγες ημέρες για να καταλήξει στην όποια απόφασή του. Σε αυτό προφανώς θα συμβάλλει και το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης που γίνεται από εταιρεία της Θεσσαλονίκης αυτές τις ημέρες για τις εθνικές εκλογές. Από το ερωτηματολόγιο προκύπτει ότι στον "πυρήνα" της δημοσκόπησης βρίσκεται το όνομα του δημάρχου Έδεσσας! Οψόμεθα...
Ο Καλλικράτειος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάει για βουλευτής σίγουρα πράγματα .Αναρτήσεις εντυπωσιασμού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.