Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Γ. Καρασμάνη με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αριδαίας Γ. Γκλαβάκη



Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αριδαίας  Γιώργος Γκλαβάκης, υποδέχθηκε πριν από λίγες μέρες στο γραφείο του τον βουλευτή και πρώην Υπουργό κ. Γιώργο Καρασμάνη.
Στο επίκεντρο της ατζέντας βρέθηκαν οι ζημιές που προκλήθηκαν στην πόλη από τις πρόσφατες πλημμύρες.
Με στόχο την εύρεση άμεσων λύσεων για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις της Αλμωπίας, συζητήθηκαν εκτενώς οι ζημιές που προκλήθηκαν από την θεομηνία. Επίσης οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες αναφορικά με τη συμπλήρωση των αιτήσεων για τις αποζημιώσεις που έστειλε το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.
Ο Γιώργος Γκλαβάκης, ενημέρωσε αναλυτικά τον κ. Καρασμάνη για την τρέχουσα κατάσταση και για την ανάγκη άμεσης αντιμετώπισης .
Λαμβάνοντας υπόψιν την προθυμία και το ενδιαφέρον του βουλευτή, η επίσκεψη του κρίνεται σημαντική και ελπίζουμε στην άμεση ανταπόκριση του.

Εμπορικός Σύλλογος Αριδαίας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.