Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσκληση σε σεμινάριο για ΑΜΕΑ στην ΈδεσσαΠρόσκληση Συμμετοχής σε Τεχνική Συνάντηση 
με θέμα: «Η δικαιωματική προσέγγιση της αναπηρίας στις τοπικές, κοινωνικές και αναπτυξιακές πολιτικές»

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) υλοποιεί την Πράξη «Ολοκληρωμένη Υπηρεσία Καταπολέμησης των Διακρίσεων και Προώθησης της Κοινωνικής Ένταξης των Ατόμων με Αναπηρία, των Ατόμων με Χρόνιες Παθήσεις και των Οικογενειών τους που Διαβιούν στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας», μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» με τη συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ.

Στο πλαίσιο του Υποέργου 1: «Ενημέρωση/Ευαισθητοποίηση για την προώθηση της εφαρμογής της δικαιωματικής προσέγγισης για την αναπηρία» και συγκεκριμένα της Δράσης 1.3 «Τεχνικές συναντήσεις με θέμα “ Καθολική προσβασιμότητα και εύλογες προσαρμογές: απαραίτητες προϋποθέσεις για την κοινωνική ένταξη των ατόμων με αναπηρία”», θα υλοποιηθεί για πρώτη φορά ένα σύνολο καινοτόμων Τεχνικών συναντήσεων για τα Στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών των Δήμων της ΠΕ Σερρών, τα στελέχη συγκεκριμένων Γενικών Διευθύνσεων της ΠΕ Σερρών, τα στελέχη συγκεκριμένων Αυτοτελών Διευθύνσεων της ΠΕ Σερρών και τους εκπροσώπους συλλογικών φορέων των πολιτικών μηχανικών και αρχιτεκτόνων της ΠΕ Σερρών.

Στόχος των Τεχνικών Συναντήσεων είναι η ενίσχυση των γνώσεων των Στελεχών από τις προαναφερθείσες Υπηρεσίες και Φορείς σχετικά με τη δικαιωματική προσέγγιση της αναπηρίας, αλλά και η ενδυνάμωσή τους για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών και τη διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Γι’ αυτό τον σκοπό πρόκειται να πραγματοποιηθεί Τεχνική Συνάντηση την Τετάρτη 01 Μαρτίου 2023, και ώρες 10:00-16:00 στην Αίθουσα συνεδριάσεων (5ος όροφος) της Νομαρχίας Πέλλας (18ης Οκτωβρίου 25), στην Έδεσσα.

Η συμμετοχή στην Τεχνική Συνάντηση είναι δωρεάν.

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες παρακαλούνται να αποστείλουν συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής στο email: project.esamea@stirizin.gr έως την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Γκιουρτζή Νικολίνα, στο τηλέφωνο 2310 804064.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.