Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ημαθία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στην Εγνατία ΟδόΑνακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εγνατίας Οδού στην Ημαθία, λόγω εκτέλεσης εργασιών.
Συγκεκριμένα, σήμερα Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023 από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Νησελίουέως τονανισόπεδο κόμβο Κλειδίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Ταυτόχρονα, θα  αποκλειστεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου έως την έξοδο προς την τοπική κοινότητα Κλειδίου και στον κλάδο εισόδου του ανισόπεδου κόμβου Νησελίου στον αυτοκινητόδρομο προς Θεσσαλονίκη/Αθήνα.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται μέσω εναλλακτικών διαδρομών και συγκεκριμένα:
Με κατεύθυνση από Κατερίνη προς Βέροια, στον ανισόπεδο κόμβο Μεθώνης της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης θα εισέρχονται στην παλαιά εθνική οδό Κατερίνης – Θεσσαλονίκης και μέσω του ανισόπεδου κόμβου Νησελίου θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό.
Με κατεύθυνση από Βέροια προς Κατερίνη, στον ανισόπεδο κόμβο Νησελίου θα εισέρχονται στην παλαιά εθνική οδό Κατερίνης – Θεσσαλονίκης και μέσω του ανισόπεδου κόμβου Μεθώνης θα εισέρχονται στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης.
Με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Βέροια, θα εξέρχονται στον ανισόπεδο κόμβο Αξιού της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στη συνέχεια μέσω του ανισόπεδου κόμβου Αγίου Αθανασίου θα εισέρχονται στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας. Στη συνέχεια θα εισέρχονται στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αλεξάνδρειας και μέσω του ανισόπεδου κόμβου Νησελίου θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό.
Με κατεύθυνση από Βέροια προς Θεσσαλονίκη, στον ανισόπεδο κόμβο Νησελίου θα εισέρχονται στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αλεξάνδρειας και στη συνέχεια στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας.

Για τα φορτηγά οχήματα βάρους άνω των 20 τόνων:
Με κατεύθυνση από Βέροια προς Θεσσαλονίκη, στον ανισόπεδο κόμβο Νησελίου θα εισέρχονται στην επαρχιακή οδό Αλεξάνδρειας – Γιαννιτσών και στη συνέχεια στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας.
Με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Βέροια, μέσω της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα εισέρχονται στην επαρχιακή οδό Γιαννιτσών – Αλεξάνδρειας και μέσω του ανισόπεδου κόμβου Νησελίου θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.