Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Κ. Μητσοτάκη, πόσο καψούρης είστε;» – Η ερώτηση που τέθηκε στον πρωθυπουργό λόγω του Αγίου Βαλεντίνου (βίντεο)



Μία άκρως… ασυνήθιστη ερώτηση ετέθη προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην συνέντευξη Τύπου που δίνει για τα Περιφερειακά ΜΜΕ, λόγω της σημερινής εορτής των ερωτευμένων, τον Άγιο Βαλεντίνο.

Συγκεκριμένα, ένας δημοσιογράφος από το «Ράδιο Καψούρα» της Πτολεμαΐδας, ρώτησε τον πρωθυπουργό: «Κύριε Μητσοτάκη, πόσο καψούρης είστε;»

Ο πρωθυπουργός δεν φάνηκε να ενοχλείται καθόλου από την ερώτηση αυτή, ενώ μάλιστα απάντησε και χιουμοριστικά: «Συνοδεύομαι από τη σύζυγό μου την οποία κάλεσα να περάσει μαζί μου την ημέρα των ερωτευμένων, εδώ στη Δυτική Μακεδονία. Εγώ θα πω το κλισέ. Οι ερωτευμένοι δεν γιορτάζουν μόνο μία ημέρα το χρόνο, αλλιώς δεν θα υπήρχε το ράδιο καψούρα. Επιτέλους μια ερώτηση στο κλίμα των ημερών. Βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Για να πω και ένα κλισέ πάντως, οι ερωτευμένοι δεν γιορτάζουν μόνο του Αγίου Βαλεντίνου».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Αν είναι να του τεθούν σοβαρές ερωτήσεις όπως η συγκεκριμένη, και άδεια δίνεται σε δημοσιογράφο και χαμόγελα έχουμε από τον γνωστό χαρούμενο για τη δυσκολία της απάντησης.
    Για άλλα θέματα όπως παρακολουθήσεις, πυρκαγιές, εγκλωβισμοί από χιονοπτώσεις, απολιγνιτικοποιήσεις, αποστολή όπλων στην Ουκρανία, σκοπιανό, λαθρό, ακρίβεια σε τρόφιμα - ενέργεια κ.λ.π κ.λ.π, εκεί λειτουργεί κάποιος μυστηριώδης ¨¨κόφτης¨¨
    Κατά τα άλλα είναι ερωτευμένος με τη συγκεκριμένη την οποία έχει μαζί του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον δουλεύουν ψιλό γαζί τον βλάκα, λογικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Poli.retari.malon.mbouzi..xriazete.alagi.🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.