Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος παραστάσεων του θεατρικού τμήματος του ΕΟΓ «Η Πέλλα»Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος παραστάσεων του θεατρικού τμήματος του Ε.Ο.Γ. «Η Πέλλα», ΕΡΑΣ.ΘΕ. Στις 28, 29 και 30 Ιανουαρίου παρουσιάστηκε το δραματικό έργο «Δυο Γυναίκες» και στη συνέχεια η ξεκαρδιστική κωμωδία «Δεν είναι αυτό που φαίνεται» στις 18, 19 και 20 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών.

Και τα δύο έργα ήταν σε διασκευή και σκηνοθεσία της Γιώτας Φλήρη, εμψυχώτριας και σκηνοθέτιδας της ομάδας. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη, αναδεικνύοντας την ανάγκη για ψυχική εκτόνωση, κάτι που παρέχει το θέατρο απλόχερα. Μέρος των εσόδων από την πραγματοποίηση των παραστάσεων θα διατεθεί για φιλανθρωπικό.

Οι δράσεις του συλλόγου, με τις άοκνες προσπάθειες όλων όσων συμμετέχουν εθελοντικά σε αυτές, έχουν σαν στόχο να δώσουν το έναυσμα στο κοινό για περισσότερη εθελοντική δράση απ’ όλους.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν και συνεχίζουν να μας στηρίζουν.

Με εκτίμηση για το ΔΣ,
Γιώργος Δόντσιος
Πρόεδρος του Ε.Ο.Γ. «Η Πέλλα»Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.