Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μάκης Ρόμπης : Τεράστια η νίκη μας στον Διομήδη Άργους



Σε αθλητικό ραδιόφωνο της συμπρωτεύουσας μίλησε ο συνοδός του Αερωπού Έδεσσας Μάκης Ρόμπης μετά τη νίκη επί του Διομήδη Άργους.

1). Πως είδατε το παιχνίδι;
Μ.Ρ. : Παίζαμε κόντρα με έναν ισχυρό αντίπαλο που έχει εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή του έξοδο, έχει έναν ικανότατο προπονητή, τον Γιώργο τον Ζαραβίνα που έχει κατακτήσει πρωταθλήματα, κύπελλα και είναι και ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδος. Ο Διομήδης είναι μια δύσκολη ομάδα μέσα στην έδρα του και είχε τη στήριξη του κοινού της, εμείς είμασταν πολύ πειθαρχημένοι στο παιχνίδι μας και πραγματοποιήσαμε φανταστική εμφάνιση και χωρίς αμφισβήτηση κεδίσαμε δίκαια. Θέλω να δώσω δημόσια συχγαρητήρια στους παίκτες μας, στον προπονητή που καταθέσανε και την ψυχή τους για να φτάσουν στη νίκη. Τη νίκη την αφιερώνουμε στους φιλάθλους μας και στους πολλούς χορηγούς που μας στηρίζουνε στην προσπάθειά μας για να είναι η ομάδα σε υψηλό επίπεδο και να σας πω χαρακτηριστικά μετά το παιχνίδι δεν σταμάτησε το τηλέφωνο να χτυπά για να μου δώσουν συγχρητήρια για τη νίκη. Εμείς δεν έχουμε την τύχη να είμαστε διαχειριστές όπως γίνεται σε πολλές ομάδες. Όλο το Δ.Σ. ματώνει οικονομικά για να ανταπεξέλθει και να λειτουργεί σωστά η ομάδα. Γιατί πραγματικά εγώ προσωπικά ξέρω πως πήγε σε αυτόν τον αγώνα.

2). Με τη νίκη αυτή οι στόχοι σας αλλάζουν;
Μ.Ρ. : - Οι στόχοι μας είναι κάθε Σάββατο να παρουσιάζουμε ένα καλό σύνολο, να παλεύουμε σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη και στο τέλος της σαιζόν να κάνουμε τον απολογισμό μας.

3). Το Σάββατο έχετε ένα παιχνίδι με τα Βρυλίσσια...
Μ.Ρ. : - Είναι ένα παιχνίδι που έχει πολλές ιδιατερότητες. Οι φιλοξενούμενοι παλεύουν για τη σωτηρία τους και θα παίξουν με την πλάτη στον τοίχο. Εμείς από την πλευρά μας θα παίξουμε για τη νίκη για να ανέβουμε ψηλότερα στη βαθμολογία. Κάνω κι ένα κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο της πόλης μας να είμαστε όλοι στο ΔΑΚ Έδεσσας στις 18:00 μ.μ.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.