Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικοινωνία Βασιλειάδη με Στύλιο για παράταση της προθεσμίας για τις προστατευτικές μπάρες στα τρακτέρΟ Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επικοινώνησε σήμερα με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Γ. Στύλιο, από τον οποίο και ζήτησε την παράταση της προθεσμίας που αφορά την τοποθέτηση προστατευτικής ασπίδας στους γεωργικούς ελκυστήρες άνω των 25 ετών.

Όπως εξήγησε ο Βουλευτής στον Υφυπουργό, η εφαρμογή της απόφασης ΔΓC47/23-4-1998 (και στη συνέχεια της 11337/Γ3Β/2365/2009), με την οποία καθίσταται υποχρεωτική η ύπαρξη διατάξεις προστασίας έναντι ανατροπής (ΔΠΕΑ) στους διαξονικούς γεωργικούς ελκυστήρες, θα είχε ως συνέπεια την απαξίωση του καλλιεργητικού εξοπλισμού πολλών παραγωγών, ενώ παράλληλα διακινδυνεύει τη συμμετοχή τους σε κοινοτικά προγράμματα εκσυγχρονισμού και αναδιάρθρωσης των γεωργικών τους εκμεταλλεύσεων.

Ο Λάκης Βασιλειάδης ανέφερε πως σε μια δύσκολη συγκυρία διεθνούς πληθωριστικού κύματος όπου το κόστος παραγωγής έχει ανεβεί για όλες τις καλλιέργειες είναι αδύνατο για τον παραγωγό να προχωρήσει σε αντικατάσταση του εξοπλισμού του. Υποστήριξε πως η παράταση είναι απαραίτητη καθώς εξακολουθούν να μην υπάρχουν στην αγορά εγκεκριμένες ΔΠΕΑ για όλους τους τύπους γεωργικών ελκυστήρων που λειτουργούν στην επικράτεια.
Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

3 comments:

 1. Έχουν χαθεί τόσοι από ανατροπές τρακτέρ και κάποιοι ακόμα δεν έχουν βάλει μυαλό.
  Δώστε και νέα παράταση και αν χαθούν μερικοί ακόμα, πιθανόν δεν τρέχει και τίποτα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. χώστε και άλλο το χέρι σας στο αίμα των αγροτών

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΛΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΘΥΡΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.