Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις του ‘’Για Πάντα Μαζί’’από το Εδεσσαϊκό Θέατρο




Το Εδεσσαϊκό θέατρο ολοκλήρωσε χθες Τετάρτη 1/2 τις παραστάσεις της κωμικής παράστασης "Για Πάντα Μαζί", σε κείμενο και σκηνοθεσία της Νίκης Ποζίδου. Μια κωμωδία με ισχυρά μηνύματα και πολύ γέλιο.

Μια μοντέρνα κωμωδία υποταγμένη στις σύγχρονες παθογένειες μιας οικογένειας όπου η συνήθεια και η φθορά της καθημερινότητας διαταράσσει την ισορροπία της. Η υποδόρια βία μέσα από το κωμικό στοιχείο σε όλη του την ψυχολογική, κοινωνική και γλωσσική του διάσταση απεικονίζει τις σύγχρονες προβληματικές ενός ζευγαριού ακυρώνοντας τις παραδοσιακές αξίες. 
Τα ποικίλα ερεθίσματα που γεννιούνται μέσα από τα σύνθετα - ποικίλα σημεία της παράστασης όπως το πλήθος γλωσσικών ολισθημάτων ανάμεσα στην απόρριψη και την αποδοχή, την τάξη και την αταξία, του ισχυρού και μη, συμβαδίζουν με τις εμπειρίες του κάθε αναγνώστη της παράστασης. Το αίσιο τέλος όμως είναι αυτό που μας διδάσκει ότι η αγάπη είναι αυτή που υπερνικά.

Το σενάριο και η σκηνοθεσία ήταν της Νίκης Ποζίδου, στην οποία αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Γηροκομείο Έδεσσας.






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.