Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο γιατρός Δρόσος Τσαβλής ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Θεσσαλονίκης«Η Θεσσαλονίκη μας δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Χάθηκε πολύτιμος χρόνος. Ήρθε η ώρα ο Δήμος μας να λειτουργήσει σύγχρονα και υπεύθυνα. Ανθρώπινα και αποτελεσματικά» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, ο ιατρός πνευμονολόγος – Διδάκτωρ Ιατρικής ΑΠΘ, Δρόσος Τσαβλής, ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Πέλλας, καθώς ήταν μέχρι το 2014 γιατρός στο πρώην ΙΚΑ Γιαννιτσών, πόλη στην οποία και διατηρεί μέχρι σήμερα ιατρείο.
Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και κοιτώντας στα μάτια τους Δημότες της Θεσσαλονίκης, ανακοινώνω τη δημιουργία  του συνδυασμού «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου .
Η Θεσσαλονίκη μας δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Χάθηκε πολύτιμος χρόνος.  Ήρθε η ώρα ο Δήμος μας να λειτουργήσει σύγχρονα και υπεύθυνα.  Ανθρώπινα και αποτελεσματικά.  Ήρθε η ώρα ο τόπος μας να απεγκλωβιστεί από τα συμφέροντα, τις τοξικές προσωπικές επιλογές, την έλλειψη σχεδιασμού, τα ημίμετρα, την αδιαφάνεια, τις σκόπιμες καθυστερήσεις και τις απευθείας αναθέσεις. Ήρθε η ώρα OΛΟΙ ΕΜΕΙΣ από κοινού, να λύσουμε τα απλά καθημερινά προβλήματα που μας βασανίζουν.  Η ποιότητα ζωής μας είναι αδιαπραγμάτευτη και θα βελτιωθεί μόνο αν η Θεσσαλονίκη είναι καθαρή και με σωστή διαχείριση των χώρων στάθμευσης. Μόνο αν παύσει η άναρχη εμπορευματοποίηση των κοινόχρηστων χώρων και αν ρυθμιστεί το χαοτικό κυκλοφοριακό πρόβλημα με σύγχρονα και οικολογικά ΜΜΜ. Με ανάδειξη της Ιστορίας και του Πολιτισμού. Με κοινωνική αλληλεγγύη στον άστεγο, αδύναμο και άπορο συμπολίτη. Με ανάπτυξη δημοτικής πρωτοβάθμιας υγειονομικής φροντίδας. Με αξιοκρατική συνεργασία με το σύνολο των εργαζομένων του Δήμου.
ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, οι απλοί καθημερινοί πολίτες, απαιτούμε να συγκρουστεί η συνέπεια με την ασυνέπεια και η υπευθυνότητα με την ανευθυνότητα.
ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ονειρευόμαστε έναν μεγάλο, ελκυστικό, σύγχρονο και ανθρώπινο δήμο Θεσσαλονίκης. Έναν «έξυπνο» Δήμο που θα εγγυάται Μέλλον και προοπτικές σε εμάς και τα παιδιά μας. Έναν Δήμο ασφαλή για κατοίκους κι επισκέπτες. Έναν Δήμο με οικολογική συνείδηση και ενδιαφέρον για το περιβάλλον, με υποδομές που να ελκύουν επενδύσεις και βιώσιμες λύσεις.  Έναν Δήμο με αυτόνομο πολιτικό λόγο και σεβασμό στην Ιστορική του θέση και πορεία. 
ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ οι πολίτες ενωμένοι και αγαπημένοι, μακριά από κομματικές αντιπαραθέσεις και διαχωριστικές γραμμές, με αποφασιστικότητα,  γνώση, σύνεση, ορθολογισμό και δημιουργικότητα, θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για μια Θεσσαλονίκη που θα αναδεικνύει το επιστημονικό, επιχειρηματικό, πολιτιστικό, αθλητικό κι εργατικό δυναμικό της, θα το υποστηρίζει και θα του εξασφαλίζει συνθήκες ανάπτυξης και προκοπής.
Σας καλώ σε συμπαράταξη ΟΛΩΝ να δημιουργήσουμε το Μέλλον που μας αξίζει.»

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.