Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η κοπή βασιλόπιτας του Σωματείου Καθαριστριών Καθαριστών Ν. Πέλλας (φωτο)



Στην κοπή της βασιλόπιτας του Σωματείου Καθαριστριών Καθαριστών Ν. Πέλλας που πραγματοποιήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2023 την εκδήλωση τιμήσανε με την παρουσία τους οι Σεβαστοί πατέρες κ. Τσιρανίδης Γεώργιος εφημέριος του ιερού ναού Πέτρου και Παύλου Μαυροβουνίου και ο κ. Καραβασίλης Αντώνιος εφημέριος του ιερού ναού Αγίας Χρυσής Χρυσής Αλμωπίας, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Πέλλας κ. Τζαμτζής, οι βουλευτές του Ν. Πέλλας κ. Καρασμάνης, κ. Βασιλειάδης και η κ. Τζάκρη, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννου, η Αντιδήμαρχος Έδεσσας κ. Κατσάρα, ο Πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Μούκας, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Μπάτσης, ο Αντιδήμαρχος παιδείας Αλμωπίας κ. Γιάντσης, η Πρόεδρος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ.Νάνου, οι Αντιδήμαρχοι Δήμου Σκύδρας κ. Τσιφλίδου, κ. Μέγας, κ. Γεραντίδης, η Προέδρος Σχολικής Επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Βέργου, ο Διευθυντής Δήμου Σκύδρας κ. Καραπαναγιώτης, η Συμπαραστάτης του Πολίτη κ. Σαμαρτζίδου, ο Προέδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας κ. Γκοτζαμάνης και ο Γ. Γραμματέας κ. Τόπκας.

Ευχαριστούμε την Δήμαρχο Σκύδρας κ. Ιγνατιάδου για τις ευχές της. Ευχαριστούμε τα μέλη του Σωματείου μας καθώς και τους Αφοι-Μπόφτση για την προσφορά τους και την Χριστίνα Καλλιπολίτου για το δώρο της! Σας ευχόμαστε καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία ευημερία και δημιουργικότητα σε όλους σας και στα μέλη μας υγεία δύναμη και υπομονή.

Εκ μέρους του ΔΣ ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!!!

Για την Διοίκηση
Η Πρόεδρος       Η Γ. Γραμματέας
Θ. Καρρά Ε.          Τσουμάγκα






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.