Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΕΑ: Ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα των σχολών οδηγώνΠρος επίλυση βαίνει το ζήτημα που απασχολεί τον κλάδο των σχολών οδηγών και αφορά στην παροχή περισσότερων υπηρεσιών (ΚΑΔ), όπως οι διεκπεραιώσεις, στους χώρους λειτουργίας τους".

Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και σημειώνεται πως, μετά από παρέμβαση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων 'Αδωνι Γεωργιάδη αναμένεται άμεσα σχετική νομοθετική διάταξη που θα επιλύει το πάγιο αυτό αίτημα των επαγγελματιών του κλάδου.

Το θέμα συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, στη σημερινή συνάντηση ανάμεσα στον κ. Γεωργιάδη και τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδήγησης (ΠΟΕΟ) και αντιπρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Νίκο Γρέντζελο, παρουσία και του προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός είχε δεσμευτεί ότι θα μεριμνήσει για το θέμα στην γενική συνέλευση της ΠΟΕΟ.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.