Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η εκδήλωση του Συλλόγου Τριτέκνων Έδεσσας (φωτο)



Ο Σύλλογος μας πραγματοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία, στις 18 Φεβρουαρίου 2023, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητος Πέλλας, τις ακόλουθες εκδηλώσεις:

- Βραβεύθηκαν νέες τρίτεκνες μητέρες που απέκτησαν το 3ο τέκνο εντός του 2022(περιελάμβανε έπαινο και ένα συμβολικό χρηματικό ποσό). Εφέτος  συμπληρώθηκαν 15 χρόνια από την καθιέρωση αυτής της δράσης.

- Η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου(Η προσφορά του δώρου για το ΄΄φλουρί΄΄ ήταν από το ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ Euronics  Αμπατζίδου).

- Αποκριάτικη Παιδική Εορτή για τα τέκνα από 3 έως 12 ετών, των τρίτεκνων οικογενειών. Τα παιδιά μας έδωσαν ένα ξεχωριστό χρώμα και ελπίδα ότι αυτή η νέα δράση μας θα συνεχισθεί με περισσότερα παιδιά.

- Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός έτους 2022 και μια σύντομη ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Συλλόγου για την αναγκαιότητα της λήψεως, ‘’από χθές’’ σοβαρών και όχι αποσπασματικών μέτρων για την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητος στην πατρίδα μας.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες του Συλλόγου προς τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Τζαμτζή  και τον Δήμαρχο του Δήμου Εδέσσης κ. Γιάννου που χωρίς την έμπρακτη στήριξή τους δεν θα  μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε τις ανωτέρω δράσεις μας.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό:

- Ο εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης Πέλλης Αλμωπίας, o οποίος μας μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιοτάτου,
- Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητος Πέλλας, Τζαμτζής Δάνης,
- Οι βουλευτές Πέλλας: Τζάκρη Θεοδώρα, Καρασμάνης Γεώργιος και Σταμενίτης Διοινύσιος,
- Ο Δήμαρχος του Δήμου Εδέσσης Γιάννου Δημήτριος,
- Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Εδέσσης, Γκιούρος Φίλιππος
- Ο Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ, Τσεπκεντζής Ιωάννης.

Όλοι οι προσκληθέντες, αναγνωρίζουν τόσο την σοβαρότητα του δημογραφικού προβλήματος όσο και την αναγκαιότητα για την αντιμετώπισή του. Το ζητούμενο, όμως, είναι η πράξη για μία συνολική και με προοπτική αντιμετώπισή του. Πώς είναι δυνατόν Ελληνική Κυβέρνηση να επαναπαύεται με την κατάρρευση των γεννήσεων;  

Πως είναι δυνατόν την τελευταία 12ετία να χάνεται κάθε έτος μία πόλη της τάξεως των 40-50000 ατόμων και η εκάστοτε Ελληνική Κυβέρνηση να αδιαφορεί;

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς, μέλη του Συλλόγου μας, που συμμετείχαν με τα τέκνα τους στην όμορφη αποκρεάτικη παιδική γιορτή.

Η ευρεία συμμετοχή των γονέων με τρία είναι η δύναμη του Συλλόγου μας για να συνεχίσει να προσφέρει και να αγωνίζεται για το καλό της πατρίδος μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.