Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Σκύδρας: Ανθρωπιστική βοήθεια για τις σεισμόπληκτες περιοχές Τουρκίας και ΣυρίαςΟ Δήμος Σκύδρας συμμετέχει στην πανελλαδική και διεθνή κινητοποίηση για την παροχή άμεσης και ουσιαστικής ανθρωπιστικής βοήθειας στις σκληρά δοκιμαζόμενες σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας.

Για το σκοπό αυτό λοιπόν προσκαλούνται και παρακαλούνται πολίτες και φορείς να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης, όπως: ιατροφαρμακευτικό υλικό, κουβέρτες, παπλώματα, σκηνές. Προσοχή όχι τρόφιμα και νερό.

Λόγω της επείγουσας κατάστασης η συλλογή των ειδών αρχίζει από σήμερα Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 από τις 08:30΄ έως τις 15:00΄ και την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023 από τις 08:30΄ έως τις 15:00΄.

Η συλλογή γίνεται στο Δημαρχείο Σκύδρας και στο Κοινοτικό Κατάστημα Καλής.

Για περισσότερες πληροφορίες ή συνεννοήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν΄ απευθύνονται στην αρμόδια Αντιδήμαρχο Ευφροσύνη Κρητίδου, τηλ.:6977485744 και 2381351876.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.