Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Καρασμάνης: Το χρονοδιάγραμμα για την ανέγερση του νέου Νηπιαγωγείου ΠρομάχωνΈνα - ένα ξεπερνιούνται τα εμπόδια

Συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή των Κτιριακών Υποδομών Θεόδωρο Κυριαζόπουλο, είχε την Παρασκευή ο Γιώργος Καρασμάνης για το νέο Νηπιαγωγείο Προμάχων, με αντικείμενο την υλοποίηση του χρονοδιαγράμματος κατασκευής, το οποίο του είχε παραδοθεί στις 21 Ιανουαρίου από τον Γενικό, όταν και του ζητήθηκε πλήρης ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης του έργου.

Είχε μεσολαβήσει μια περίοδος καθυστερήσεων στην Αρχή Εκδίκασης Προσφυγών και στη συνέχεια στο Εφετείο Αθηνών.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που επισυνάπτεται στη συνέχεια, σήμερα βρισκόμαστε στο στάδιο 7 – δηλαδή στη σύνταξη, υπογραφή και αποστολή πρόσκλησης στον προσωρινό ανάδοχο για να προσκομίσει τα δικαιολογητικά κατοχύρωσης του διαγωνισμού. Απομένουν δε 10 στάδια προκειμένου να ολοκληρωθεί το χρονοδιάγραμμα ενεργειών.

Ο Γενικός Διευθυντής των Κτιριακών Υποδομών δεσμεύτηκε να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια, ώστε μέσα σε ενάμιση μήνα να ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου.

Από πλευράς του ο Γιώργος Καρασμάνης προσφέρθηκε να συνδράμει στην προσπάθεια συμπίεσης του χρόνου, ειδικότερα στο στάδιο του προσυμβατικού ελέγχου από το Ελεγκτικό Συνέδριο (στάδιο 14 του χρονοδιαγράμματος) για την κατά το δυνατόν σύμπτυξης των προθεσμιών.

Σε κάθε περίπτωση ο πρώην Υπουργός θα συνεχίσει να παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη, μέχρι και την ανέγερση του νέου Νηπιαγωγείου που, άλλωστε, είναι και δέσμευσή του από την πρώτη στιγμή στους κατοίκους των Προμάχων. Συνημμένα επισυνάπτεται Πίνακας με τα Στάδια χρονοδιαγράμματος του έργου και σημείωμα του ΓΔ ΣΣ & ΕΣΔΙΤ: κε Υπουργέ, για να υπάρχει ακριβής εικόνα όλων των ενεργειών, που προβλέπονται το Ν.4412/2016 των Δημοσίων Έργων και των προθεσμιών που προβλέπει ο νόμος, σας στέλνω τον επισυναπτόμενο πίνακα. Δυστυχώς θα πρέπει να γίνουν όλες αυτές οι ενέργειες που βλέπετε. Και οι χρόνοι είναι αυτοί, αν όλα πάνε καλά και δεν υποβληθούν νέες προσφυγές κλπ. Δεν έχω βάλει τριήμερα, Πάσχα κλπ. 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση 
Ο ΓΔ ΣΣ & ΕΣΔΙΤ Θεόδωρος Κυριαζόπουλος


Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

4 comments:

 1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΤΟ;
  ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟ ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΜΗ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ντροπή σας! Ούτε ένα Νηπιαγωγείο δεν είστε ικανοί να τελειώσετε. Και ύστερα τάζετε εθνικές οδούς...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτή τη φορά πάνε στους πρωμαχους να σε ψηφίσουν

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.