Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναπτυξιακή Πέλλας: Προσκλήσεις συμμετοχής ωφελούμενων σε προγράμματα κατάρτισηςΗ Αναπτυξιακή Πέλλας Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. με διακριτικό τίτλο (ΑΝ.ΠΕ), στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020 Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β –Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας-ΕΚΤ», έχει αναλάβει ως Δικαιούχος την υλοποίηση των παρακάτω πράξεων.

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ στα πλαίσια του Ε.Π. «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020».

Οι ωφελούμενοι θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα για κάθε ώρα κατάρτισης, το οποίο ανέρχεται στο ποσό των πέντε (5) ευρώ /ώρα (μικτά) Οι αιτήσεις των ωφελούμενων και οι αναλυτικές προκηρύξεις βρίσκονται στην ιστοσελίδα την ΑΝ.ΠΕ «www.anpe.gr/node/178»

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων:
03/02/2023 έως και 13/02/2023 (ώρα 24:00) στο email της κάθε πρόσκλησης.

1. Πρόσκληση 01/2022 | Αρ. Πρωτ. 11527/03.02.2023 | ΚΩΔ. ΟΠΣ (MIS) 5072544

«Δημιουργία και ενίσχυση προσόντων και δεξιοτήτων επιχειρηματικότητας - αυτοαπασχόλησης σε άνεργους στους τομείς της αγροδιατροφής και των ειδικών μορφών τουρισμού»

Ως στόχος της Πράξης προσδιορίζεται η απόκτηση, από τους καταρτιζόμενους, γνώσεων, προσόντων και δεξιοτήτων, καθώς και η προετοιμασία τους ώστε να ξεκινήσουν δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα, στους τομείς της Αγροδιατροφής και των εναλλακτικών μορφών τουρισμού. Αφορά 60 ανέργους που κατοικούν στην περιοχή παρέμβασης της εγκεκριμένης περιοχής εφαρμογής ΤΑΠΤΟΚ για την Πέλλα.

Συμπλήρωση και αποστολή της αίτησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου anpe.ekt01@gmail.com

2. Πρόσκληση

03/2022 | Αρ. Πρωτ. 11528/03.02.2023 | ΚΩΔ. ΟΠΣ (MIS) 5072549

«Διαρθρωτική προσαρμογή εργαζομένων στις απαιτήσεις της ψηφιακής εξειδίκευσης, των δικτύων εφοδιασμού και διανομής, της βιώσιμης διαχείρισης και προστασίας του περιβάλλοντος»

Ο στόχος της Πράξης είναι η ανάπτυξη των γνώσεων και των δεξιοτήτων και η αναβάθμιση των επαγγελματικών προσόντων των ωφελουμένων, 80 εργαζομένων όλων των κλάδων της περιοχής παρέμβασης, στα θεματικά πεδία της καινοτομίας, της διαχείρισης των τεχνολογικών αλλαγών, της εξωστρέφειας, της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας και της αξιοποίησης των ΤΠΕ.

Συμπλήρωση και αποστολή της αίτησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου anpe.ekt03@gmail.com

3. Πρόσκληση 04/2022 | Αρ. Πρωτ. 11529/03.02.2023 | ΚΩΔ. ΟΠΣ (MIS) 5072551

«Προώθηση της απασχόλησης των μακροχρόνια ανέργων με στενευμένα ολοκληρωμένα προγράμματα αναβάθμισης και πιστοποίησης επαγγελματικών προσόντων σε δυναμικές ειδικότητες της τοπικής αγοράς εργασίας»

Στόχος της Πράξης είναι η συμπλήρωση των αποκτηθέντων γνώσεων και των δεξιοτήτων των 60 άνεργων ωφελούμενων, σύμφωνα με πιστοποιημένα επαγγελματικά περιγράμματα, ώστε να οδηγούν σε πιστοποίηση και απόκτηση προσόντων και η ενίσχυση των δυνατοτήτων απασχόλησης των ωφελούμενων.

Συμπλήρωση και αποστολή της αίτησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου anpe.ekt04@gmail.com

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.
ΖΕΡΖΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.