Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Erasmus+ KA2: Εκπαιδευτικοί από Βέλγιο, Ισλανδία, Πορτογαλία, Σερβία στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Γιαννιτσών



Στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ KA2, με κωδικό 2020-1-EL01-KA226-SCH-094685, είκοσι έξι (26) εκπαιδευτικοί από σχολεία τεσσάρων ευρωπαϊκών χωρών (Βέλγιο, Ισλανδία, Πορτογαλία, Σερβία) επισκέφθηκαν το Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Γιαννιτσών, από τις 23/01/2023 έως και τις 27/01/2023.

Στη διάρκεια της εβδομάδας συμμετείχαν σε πλήθος δραστηριοτήτων, που οργάνωσε και υλοποίησε το σχολείο μας, σχετικά με μεθόδους και τεχνολογίες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης εργαλείων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (Quizlet, Nearpod, H5p), κατασκευή και προγραμματισμό συστημάτων Arduino, τόσο στην πράξη, όσο και με τη χρήση του προγράμματος προσομοίωσης Tinkercad. Οι συνάδελφοι εργάστηκαν, επίσης, για τη δημιουργία σχεδίων μαθήματος εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με ενδοσχολική επιμόρφωση των υπόλοιπων καθηγητών από τους μετακινούμενους καθηγητές και εφαρμογή των νέων γνώσεων στην τάξη. Η επόμενη κινητικότητα θα υλοποιηθεί το Μάρτιο 2023.

Η Διευθύντρια του Εσπερινού ΕΠΑΛ Γιαννιτσών
Καρύπη Μαρία
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.