Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Facebook και Instagram με «συνδρομή»; Το κόστος για τον «επιβεβαιωμένο λογαριασμό»Μια νέα επαληθευμένη επιλογή σήματος, ονόματι blue checkmark αναμένεται να λάβουν λίαν συντόμως oι χρήστες του Facebook και του Instagram

Με κόστος τα 12 δολάρια το μήνα στην desktop έκδοση και 15 δολάρια το μήνα σε συνδρομή για iOS και Android, οι χρήστες θα αποκτήσουν το «πολυπόθητο» blue checkmark δίπλα στο όνομα του λογαριασμού τους ούτως ώστε να τυγχάνουν αυξημένης ορατότητας στην αναζήτηση, τα σχόλια και τις προτάσεις.

Εκτός αυτού, θα προστατεύονται κατά της πλαστοπροσωπίας, θα έχουν προτεραιότητα στην υπηρεσία υποστήριξης πελατών, καθώς και στις αποκλειστικές λειτουργίες.

Όπως γνωστόποιήθηκε, οι χρήστες στην Αυστραλία και στη Νέα Ζηλανδία θα μπορούν να εγγραφούν για τη νέα δυνατότητα επαλήθευσης έως τα τέλη Φεβρουαρίου.

Οι επαληθευμένοι χρήστες της Meta θα λαμβάνουν αποκλειστικά αυτοκόλλητα για Stories και Reels, καθώς και κουπόνια 100 αστέρων (το ψηφιακό νόμισμα της Meta) ανά μήνα. Τα εν λόγω χρησιμοποιούνται για να δίνουν συμβουλές στους δημιουργούς στο Facebook.

Με τους προηγουμένως επαληθευμένους λογαριασμούς Facebook και Instagram δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.