Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απίστευτο fair play από τη Ρέιντζερς στο ματς Κυπέλλου με την Πάτρικ Θιστλ (βίντεο)



Το fair play της χρονιάς έκανε η Ρέιντζερς στον αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Σκωτίας με την Πάτρικ Θιστλ, που βρήκε τους «διαμαρτυρόμενους» να παίρνουν την πρόκριση στους προημιτελικούς με 3-2.

Η φάση που σίγουρα θα κάνει το γύρο του κόσμου σημειώθηκε στο 71ο λεπτό, ενώ το σκορ ήταν στο 1-1. Ο Μαλίκ Τίλμαν δεν τήρησε το fair play σε επαναφορά από πλάγιο που έκαναν οι φιλοξενούμενοι, πήρε τη μπάλα κι αφού μπήκε στην περιοχή πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για να δώσει προβάδισμα (2-1) στην ομάδα του.

Οι παίκτες της Πάτρικ Θιστλ έπεσαν πάνω του και προς στιγμή σημειώθηκε γενική σύρραξη στην μικρή περιοχή των φιλοξενούμενων,που διαμαρτύρονταν έντονα για την απερίσκεπτη ενέργεια του 20χρονου Αμερικανού μέσου της Ρέιντζερς.   

Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Μάικλ Μπιλ, έδωσε εντολή στους παίκτες του να κάνουν κάτι που κανείς δεν περίμενε. Με το που έγινε η σέντρα και πήρε τη μπάλα ο Τίφονι κανείς δεν τον μάρκαρε κι αφού μπήκε στην περιοχή την έστειλε στα δίχτυα για το 2-2. Οι ποδοσφαιριστές της Ρέιντζερς επέλεξαν να μην εμποδίσουν τον αντίπαλό τους, έτσι ώστε να επανορθώσουν για το λάθος που έκανε νωρίτερα ο Τίλμαν σε μία πραγματική αποθέωση του fair play.

Στο φινάλε, μάλιστα, οι γηπεδούχοι επιβραβεύτηκαν καθώς στο 86΄ ο Σαντς «έγραψε» το τελικό 3-2 που έδωσε το «εισιτήριο» για τους «8» του Κυπέλλου στην ομάδα της Γλασκώβης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.