Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο Αερωπού Έδεσσας ManDynamic



Το Δ.Σ., οι αθλητές και η τεχνική ηγεσία ευχαριστούν θερμά για τη συμπαράσταση το φίλαθλο κοινό που γέμισε ασφυκτικά το ΔΑΚ κόντρα στον Δούκα.

Οι δύο τραυματισμοί (στο 1 λεπτό και 15ο λεπτό σοβαρός τραυματισμός του νεαποκτηθέν Σεμετσένκο[σπάσιμο χεριού]) και η ατυχία έπαιξαν σημαντικό ρόλο στον αγώνα που κάνουμε. Τη διαιτησία δεν θα την κρίνουμε εμείς όπως κάνουμε στα τόσα χρόνια στην ένδοξη πορεία της ομάδας μας. Άλλοι είναι οι αρμόδιοι. Εμείς απ' την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στην ομάδα μας όπως βρισκόμαστε χρόνια ολόκληρα για να βρίσκεται και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α1` HANDBALL PREMIER. Αερωπός χρόνια ολόκληρα είναι το καμάρι της πόλης και όλου του Νομού. Δίνουμε ραντεβού για το μεθεπόμενο εντός έδρας παιχνίδι το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου με την ομάδα των Βρυλισσίων. Θα είμαστε όλοι εκεί!
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.