Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

O AO ''Aτρόμητοι'' για την αναβολή του αγώνα με τον ΦΟ Αριδαίας



Άσκοπο κατέληξε εν τέλει το ταξίδι της ανδρικής ομάδας μας προς την Αριδαία.Σε ένα γήπεδο στο οποίο όπως διαβεβαίωσαν οι ιθύνοντες της γηπεδούχου ομάδος εδώ και μέρες υπήρχαν προβλήματα, κανείς δεν μερίμνησε ώστε τα τελευταία να εξαλειφθούν, η έστω να ειδοποιηθεί η αρμόδια αρχή του πρωταθλήματος και η ομάδα μας να μην ταξιδέψει αδίκως.
Η ομάδα μας έκανε προσπάθειες ώστε να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας, ωστόσο γηπεδούχος ομάδα και διαιτητές είχαν αντίθετη άποψη, σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, (την προηγούμενη επίσκεψη μας στην Αριδαία που αντιμετωπίσαμε το άλλο σωματείο, η κατάσταση με το φωτισμό στον αγωνιστικό χώρο ήταν λίγο καλύτερη, δεκάδες παιχνίδια έχουν πραγματοποιηθεί χωρίς πίνακα, αλλά με εφαρμογή στο κινητό).
Δεν είμαστε καχύποπτοι, δεν θεωρούμε ότι έγινε εσκεμμένα, ουδέποτε το σωματείο μας ζήτησε να πάρει κάποιο αγώνα στα χαρτιά. 
Ειδικά ΕΜΕΙΣ εδώ και 3 χρόνια υποχρεωθήκαμε και αγωνισθήκαμε σε έδρες μακριά από την φυσική και αγωνιστική μας έδρα , το Κλειστό Γυμναστήριο του Καμπάνη λόγω της μη αδειοδότησης, δεν τα παρατήσαμε ποτέ ,παρουσιαστήκαμε σε όλα τα γήπεδα ξέροντας εδώ και χρόνια ότι είμαστε από τις ομάδες της Ένωσης που κάνουμε τα περισσότερα χιλιόμετρα. 
Δεν επιλέξαμε ποτέ παιχνίδι λόγω δυσκολίας αντίπαλου, η μακρινής απόστασης, το ίδιο κάνουμε με όλα τα τμήματα μας σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες , σεβόμενοι το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ και τους ανθρώπους που μοχθούν για αυτό.
Έτσι και στην παγωμένη και μακρινή Αριδαία ταξιδευψαμε 10 άτομα (7 παίχτες+3 συνοδοί) για να αγωνιστούμε αξιοπρεπώς με όλες μας τις δυνάμεις και να βιώσουμε την χαρά του παιχνιδιού, δυστυχώς η απογοήτευση που νιώσαμε με την μη διεξαγωγή του, ήταν χειρότερη από την ήττα. 
Με δεδομένο πως στο φύλλο αγώνα δε γράφτηκε τίποτα για αντικανονικότητα αλλά για ακαταλληλότητα, το παιχνίδι θα οριστεί εκ νέου σε άλλη ημερομηνία και ώρα. Η ομάδα μας θα προσπαθήσει να κάνει και το τρίτο της ταξίδι στο γήπεδο της Αριδαίας (3*240=720 χιλιόμετρα μόνο για Αριδαία).
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ!!
Με αθλητικούς χαιρετισμούς εκ της διοίκησης του Αθλητικού Ομίλου Οι Ατρόμητοι.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.