Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεχίζεται η αναστολή του πρωταθλήματος Super League 2



Το απόγευμα της Πέμπτης (9/2) ολοκληρώθηκε το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2. Το ΔΣ πραγματοποιήθηκε εκτάκτως έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τα ποσά που ανακοίνωσε το Υφυπουργείο Αθλητισμού πως θα καταβληθούν στους συλλόγους της κατηγορίας, από τη φορολόγηση των κερδών του στοιχήματος.
Ομόφωνα, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να συνεχιστεί η αναστολή του πρωταθλήματος επ’ αόριστον, αλλά και να δημιουργηθεί μία επιτροπή που θα αναλάβει τις συζητήσεις με φορείς αρμόδιους για την επίλυση του θέματος.  
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, λήφθηκαν ομόφωνα και οι παρακάτω αποφάσεις:
«- Αντικρούει τις συκοφαντίες, εις βάρος των ομάδων μας και συνολικά της κατηγορίας, δηλώνοντας πως όλες οι ΠΑΕ τα τελευταία τρία χρόνια έχουν στηρίξει με ιδίους πόρους τις υποχρεώσεις τους, παρά τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις της Πολιτείας περί του αντιθέτου, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του ποδοσφαιρικού προϊόντος της Super League 2. 
- Ρητά και κατηγορηματικά αναφέρουμε ότι στην περίπτωση που αποδειχθεί ότι υπάρχουν Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρίες - μέλη μας, οι οποίες λαμβάνουν μέρος στη χειραγώγηση αγώνων, εμείς πρωτίστως θα κινήσουμε τις διαδικασίες για την αποβολή τους από το Πρωτάθλημα. Το προεδρείο ενθαρρύνει όλες τις ομάδες να επιδείξουν μηδενική ανοχή σε τέτοιου είδους φαινόμενα. 
- Ανακοινώνουμε τη σύσταση επιτροπής αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Λεουτσάκο και τους Προέδρους των κάτωθι ομάδων: ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Νταβέλη, ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης κ. Μονεμβασιώτη, ΠΑΕ Athens Kallithea κ. Τσιολέκα, ΠΑΕ Νίκη Βόλου κ. Παπακωνσταντίνου, ΠΑΕ Κηφισιά κ. Πρίτσα, η οποία θα ζητήσει επίσημα συναντήσεις με όλους τους συναρμόδιους φορείς που μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση των πολύ σοβαρών θεμάτων που έχουν προκύψει. 
Εκφράζουμε την αγωνία μας ότι σε περίπτωση μη εξεύρεσης δίκαιης λύσης, καθίσταται ανέφικτη η συνέχιση του πρωταθλήματος, γεγονός που θα αποτελέσει μελανό στίγμα στην ιστορία του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου της χώρας μας. 
Είμαστε πάντα δεκτικοί στο συνεχή και εποικοδομητικό διάλογο και ελπίζουμε, έστω και αυτή την ύστατη στιγμή, όλοι οι αρμόδιοι φορείς να αντιληφθούν τα προβλήματα βιωσιμότητας της Super League 2 και να συμβάλουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό για την εξεύρεση λύσεων, ώστε να πετύχουμε το αμοιβαία επωφελές τόσο για την Πολιτεία όσο και για εμάς».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.