Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΕ Πέλλας: Καταγραφή αμπελοτεμαχίων μικρής έκτασης (από 100 τμ έως 1000 τμ) στο Αμπελουργικό ΜητρώοΤο Τμήμα φυτικής & Ζωικής παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας σας ενημερώνει ότι, στο πλαίσιο παρακολούθησης και ελέγχου της ορθής τήρησης του Αμπελουργικού μητρώου και καταγραφής αμπελοτεμαχίων μικρής έκτασης, από εκατό τετραγωνικά μέτρα (100τ.μ.) έως ένα (1) στρέμμα, έπειτα από οδηγίες του ΥΠΑΑΤ, σας ενημερώνουμε τα παρακάτω:

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να αιτηθούν την εγγραφή στο αμπελουργικό μητρώο, έκτασης στην οποία καλλιεργείται αμπελώνας με οινοποιήσιμες ποικιλίες, επιτραπέζιες (βρώσιμες) ποικιλίες έως 30-6-2023.

Για την ορθή καταγραφή του αμπελοτεμαχίου στο Αμπελουργικό Μητρώο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τα κάτωθι δικαιολογητικά:

• ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΝΕΑΣ ΦΥΤΕΥΣΗΣ ΤΕΜΑΧΙΟΥ/-ΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ Σ.Γ.Π.Ε.Τ.&Α.Μ.

• Φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.

• Φωτοτυπία του εκκαθαριστικού της εφορίας ή της φορολογικής δήλωσης ή άλλου φορολογικού εγγράφου όπου αναγράφεται το ΑΦΜ του παραγωγού.

• Αντίγραφο τίτλων ιδιοκτησίας ή ενοικιαστήρια, τα οποία πρέπει να αναγράφουν υποχρεωτικά τον ΑΦΜ ιδιοκτήτη και ενοικιαστή, να αναφέρουν αναλυτικά τα στοιχεία των αγροτεμαχίων (τοποθεσία, έκταση, χαρτογραφικό κωδικό κλπ) και τη χρονική περίοδο μίσθωσης και να έχουν θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής των αντισυμβαλλόμενων μερών (αφορά τα ιδιωτικά συμφωνητικά μίσθωσης που δεν θεωρούνται από την αρμόδια ΔΟΥ και τα χρησιδάνεια)

• Τοπογραφικό διάγραμμα με καρτεσιανές συντεταγμένες (ΕΓΣΑ 87) (Προαιρετικό) ή απόσπασμα Κτηματολογίου με χάρτη και συντεταγμένες (ΕΓΣΑ 87) του αγροτεμαχίου.

Επισημαίνεται ότι η καταγραφή όλων των αμπελοτεμαχίων στο Αμπελουργικό Μητρώο είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή δήλωσης συγκομιδής. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να ενημερωθούν μπορούν να επικοινωνήσουν με την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πέλλας, για την περιοχή Έδεσσας-Σκύδρας-Αλμωπίας με τον Καραβίτη Σταύρο στο τηλ. 2381351289 και e-mail: skaravitis@pella.gr και για την περιοχή Γιαννιτσών με τον Ελευθερίου Γεώργιο στο τηλ. 2381352312 και e-mail:. geleuferiou@pella.gr .
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.