Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΣΥ: Έγκριση για προκήρυξη 1.348 θέσεων ειδικευμένων ιατρών - 11 στo Ν Πέλλας



Έγκριση για προκήρυξη 1.348 θέσεων ειδικευμένων ιατρών και οδοντιάτρων σε όλες τις Υγειονομικές Περιφέρειες (ΥΠΕ) της χώρας και στο ΕΚΑΒ.
Σε υγειονομικές μονάδες του Ν Πέλλας εγκρίθηκαν έντεκα θέσεις ιατρών όπως παρακάτω:
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 21/03/2023 ώρα 14.00 (μεσημέρι) και λήγει στις 31/03/2023 ώρα 24.00.

Οι αποφάσεις προκηρύξεων των Νοσοκομείων για τις παραπάνω θέσεις πρέπει να έχουν εκδοθεί, αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και αποσταλεί ηλεκτρονικά στη διεύθυνση dpnp_a@moh.gov.gr, το αργότερο μέχρι και την 13/03/2023.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση της απόφασης προκήρυξης των ανωτέρω θέσεων είναι η μη δέσμευσή τους με οποιοδήποτε τρόπο.

Στην απόφαση προκήρυξης οι υπό πλήρωση θέσεις αναφέρονται ανά ειδικότητα, βαθμό και τμήμα, όπως ακριβώς αναφέρονται στην παρούσα απόφαση έγκρισης.

Δείτε εδώ τους πίνακες με τις θέσεις ανά φορέα
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. O ΔIONYΣHΣ ΠΩΣ ΔEN ΠPOΛABE NA EΠIKOINΩNHΣEI ΓIA NA MAΣ ENHMEPΩΣEI OTI EΠIKOINΩNHΣE KAI H EΠIKOINΩNIA TOY EBΓAΛE THN ΠPOKHPYΞH TΩN 8 ΓIATPΩN; XAXAXA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφήνανε εδώ και 3,5 χρόνια το ΕΣΥ να διαλυθεί και στο παρά πέντε προκηρύσουν θέσεις ψίχουλα για ξεκάρφωμα με μισθούς που είναι βέβαιο ότι απωθούν τους γιατρούς στο να δείξουν ενδιαφέρον.
    Βγάζουν και ανακοινώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επικοινώνησε ο Λάκης και το αντέγραψε και έβαλε ωραία φωτογραφία σαν τον ζεν πρεμιέ και το ανέβασε και στην ιστορία της ζωής του για λαικ.
    Φάτε ματιά ψάρια ..χαχαχαχα χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η ουσία είναι να έρθουν καλοί γιατροί ,γιατί πλέον Γιατρός από γιατρό διαφέρουν !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτέλους. Μπας και εκείνος ο απαράδεκτος γιατρός του 4ου ορόφου εξαφανιστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να προλάβουν να βολέψουν όλους αυτούς που πήραν με το κόβιντ..Τους έχουν δώσει τόσες παρατάσεις..αλίμονο!! Η τελευταία φορά δεξιά!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πέραν όλων το σημαντικότερο είναι που έχουμε ομόφωνα στη φυλακή τον Ηλία Κασιδιάρη.Όλα τα άλλα τα βρίσκουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.