Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τέμπη: Βελτιώνεται η κατάσταση των τραυματιών - Μάχη συνεχίζει να δίνει ο 20χρονος από τον Βόλο


Βελτιώνεται μέρα με την ημέρα η υγεία εννέα επιβατών του μοιραίου τρένου που νοσηλεύονται σε απλές κλίνες σε νοσοκομεία της Λάρισας και της Θεσσαλονίκης. Άλλοι πέντε βαρύτερα τραυματισμένη εξακολουθούν να δίνουν μάχη σε μονάδα εντατικής θεραπείας στην Λάρισα. Ήδη από τα επτά (7) άτομα που νοσηλεύονται στην ΜΕΘ, έχουν αποσωληνωθεί τα δυο (2).

Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κωνσταντίνα Θεοχαρούλη τα δυο άτομα αποσωληνώθηκαν και νοσηλεύονται σε απλές κλίνες. Πρόκειται για το Ρομπέρτο και την Κωσταντίνα. Ο Ρομπέρτο νοσηλεύεται πλέον στην χειρουργική κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου και η Κωσταντίνα στην ορθοπεδική κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου. Είναι τα δύο παιδιά που έδιναν μάχη όλες αυτές τις μέρες στην ΜΕΘ, όπου νοσηλεύονταν τις τελευταίες 10 ημέρες. Η κατάσταση τους βελτιώθηκε και ενδέχεται και μέχρι το τέλος της εβδομάδας που έρχεται να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Παράλληλα και στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας μία κοπέλα επίσης τραυματισμένη που νοσηλευόταν σε απλή κλίνη πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της.

Στην μονάδα εντατικής θεραπείας παραμένουν τρία νέα παιδιά δύο στο πανεπιστημιακό και ένα στο γενικό. Πρόκειται για την Δάφνη την κοπέλα της οποίας ο σύντροφος κηδεύτηκε χθες στην Καρδίτσα και μια δεύτερη κοπέλα η οποία φέρει κάκωση στο θώρακα, ενώ η Δάφνη κρανίοεγκεφαλικές κακώσεις.

Στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου παραμένει ο Γεράσιμος ο 20χρονος από το Βόλο η κατάσταση του οποίου εξακολουθεί να είναι κρίσιμη σε αντίθεση με τα άλλα δύο άτομα στο πανεπιστημιακό που η κατάστασή τους είναι πλέον ελεγχόμενη.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.