Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νεκρή η 23χρονη Ιφιγένεια από τα Γιαννιτσά - Ταυτοποιήθηκε η σορός της



Σήμερα το απόγευμα γράφτηκε με μελανά γράμματα ο επίλογος στο δράμα που ζουν οι συγγενείς και οικείοι της 23χρονης Ιφιγένειας Μήτσκα από τα Γιαννιτσά, η οποία αγνοούνταν στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη με την σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών.
Συγκεκριμένα, ταυτοποιήθηκε η σορός της στο νεκροτομείο με τη μέθοδο ανάλυσης DNA μετά από δείγμα που έδωσαν οι δικοί της χθες στη Λάρισα. 
Νωρίτερα, πριν από την τραγική είδηση, ο πατέρας της 23χρονης, Σωτήρης, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό είπε: «Έχω ψάξει όλα τα νοσοκομεία, όλα, όλα, όλα. Παντού αγνοούμενη, παντού αγνοούμενη. Δώσαμε dna και περιμένουμε το καθοριστικό τηλεφώνημα.  Η μόνη μας ελπίδα είναι να είναι αναίσθητη, διασωληνωμένη, να μην της έχουν μιλήσει κανένας».  
Η αδελφή της με αναρτήσεις της αναζητούσε συνεχώς μια πληροφορία για τον ξανθό άγγελο της οικογένειας. Γι αυτό το νέο κορίτσι που δεν επέστρεψε ποτέ.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση των Αρχών, οι νεκροί από το δυστύχημα στα Τέμπη είναι 57.
Ειδικότερα, η ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε ότι, ως τώρα, έχουν επιβεβαιωθεί 57 νεκροί, ενώ δεν έχουν αναγνωριστεί επίσημα οι 56 εξ αυτών και άρα θεωρούνται αγνοούμενοι.
Εδώ να σημειωθεί ότι το πρωτόκολλο σε τέτοια πολύνεκρα δυστυχήματα προβλέπει ότι πρέπει να αναγνωριστούν επισήμως, μέσω DNΑ, τα θύματα, και όχι μέσω φωτογραφιών κ.λπ. Αυτό εν προκειμένω σημαίνει ότι ένας από τους νεκρούς δεν έχει ταυτοποιηθεί και επίσημα.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Είναι κρίμα και άδικο!!!!σ αυτες τις δύσκολες ώρες τα λόγια είναι περιττά!καλό παράδεισο στην άτυχη κοπέλα.Κουραγιο και δύναμη στην οικογένεια.Συλληπητηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ!! ΤΟΣΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΑΣ!!! ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ ΣΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!! ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.